Friday hörnsoffa – en dröm för vardagsrummet

juni 15, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en fantastisk produkt som jag har upptäckt nyligen. Det är en hörnsoffa som heter Friday och som kommer från Mio. Jag har länge letat efter en ny soffa till mitt vardagsrum, eftersom min gamla var sliten och obekväm. Jag ville ha en soffa som var rymlig, skön och snygg, och som passade in i mitt hem. Jag kollade runt på olika butiker och hemsidor, men ingen soffa fångade mitt intresse. Tills jag såg Friday.

Friday är en hörnsoffa med 3+2-sits och schäslong vänster. Det betyder att den har plats för många personer att sitta bekvämt, och att man kan sträcka ut sig på schäslongen när man vill koppla av. Soffan är tillverkad av högkvalitativa material och har en stabil stomme av massivt trä. Klädseln är av ett mjukt och slitstarkt tyg som heter Jenifer, och som finns i flera olika färger. Jag valde sandfärgen, eftersom den passar bra med mina andra möbler och ger en lugn och harmonisk känsla i rummet.

Det jag gillar mest med Friday är att den är så skön att sitta i. Sitsarna har en kallskumskärna som ger ett bra stöd för kroppen, och ryggdynorna är fyllda med silikoniserad fiber som gör dem mjuka och fluffiga. Armstöden är också vadderade och har en bra höjd för att vila armarna på. Soffan känns verkligen som en dröm för vardagsrummet, och jag älskar att spendera tid där med min familj och mina vänner.

En annan fördel med Friday är att den är svanenmärkt i utvalda tyger. Det innebär att den är ett bättre val ur miljö- och hälsosynpunkt, eftersom den uppfyller höga krav på material, produktion och kvalitet. Det känns bra att veta att man bidrar till en mer hållbar framtid när man köper en soffa som Friday.

Om du också är intresserad av att skaffa dig en Friday hörnsoffa, kan du klicka på

den här länken

för att se mer information och beställa den online. Du kan också besöka din närmaste Mio-butik för att se soffan i verkligheten och prova den själv. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg, och ha en underbar dag!

Källor till bilderna: Mio.se