Så här skapar du en mysig och ljus atmosfär med rullgardin Senja

juni 15, 2023 0 Comments

Om du letar efter ett enkelt och elegant sätt att förnya ditt hem, kan du överväga att köpa en rullgardin Senja från JYSK. Den här rullgardinen är perfekt för att skapa en mysig och ljus atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum eller kök. Den har en offwhite färg som passar till de flesta inredningsstilar och ett fint vävt mönster som ger den lite karaktär. Den är också lätt att montera och justera efter dina behov.

Jag har själv använt rullgardin Senja i mitt hem och jag är väldigt nöjd med resultatet. Den ger ett mjukt och behagligt ljusinsläpp som gör rummet mer inbjudande och harmoniskt. Den är också bra för att skärma av från insyn och solens starka strålar när jag vill ha lite mer privatliv eller vila. Den är dessutom lätt att rengöra med en fuktig trasa eller dammsugare.

Rullgardin Senja finns i flera olika storlekar, så du kan hitta den som passar bäst till dina fönster. Jag valde den som är 140×170 cm, eftersom den täcker hela fönstret i mitt vardagsrum. Den kostar bara 249 kr, vilket jag tycker är ett riktigt bra pris för en sådan fin och funktionell rullgardin.

Om du också vill skapa en mysig och ljus atmosfär med rullgardin Senja, kan du beställa den online på

JYSKs hemsida

eller besöka din närmaste JYSK-butik. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkällor: JYSK