Varför jag älskar min Hästens Excel ramsäng

juni 15, 2023 0 Comments

Hej alla! Jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse av att sova i en Hästens Excel ramsäng. Jag har haft den i några månader nu och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta dagen än att sjunka ner i den mjuka och sköna sängen.

Hästens Excel är en inbjudande, generös säng med en mjuk komfort uppblandad med en något fastare, stödjande underton. Det förstklassiga, bekväma naturliga fyllnadsmaterialet av äkta tagel, ren ny ull och bomull följer min kropps konturer och låter luften cirkulera, vilket innebär att jag alltid sover i rätt temperatur. De dubbla fjädringssystemen i kombination med fyllningen i naturmaterial, det dubbla elastiska stretchtyget och den robusta, stabila ramen gör att jag inte ens märker när min partner vänder sig på natten. Sängen är byggd för hand av skickliga hantverkare, med högkvalitativa naturmaterial och med känsla för detaljer.

Jag valde en säng i storlek 180×200 cm med medium fasthet och en BJ bäddmadrass som ingår i priset. Jag tycker att det är perfekt för mig och min partner som har olika preferenser när det gäller hårdhet. Jag valde också ett par snygga ben i krom som ger sängen ett elegant utseende. Sängen finns i flera olika färger, men jag föll för den klassiska blårutiga som passar bra in i mitt sovrum.

Jag kan verkligen rekommendera Hästens Excel ramsäng till alla som vill investera i sin sömnkvalitet och hälsa. Det är en säng som kommer att hålla i många år framöver och ge dig den bästa möjliga vila varje natt. Om du är intresserad av att prova sängen själv kan du boka en sängprovning hos

Sova

eller

Care of Beds

. Du kommer inte att ångra dig!

Källa till bilderna:

Sova