Varför jag älskar mitt Ringsted Dun Classic Comfort duntäcke

juni 15, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min positiva erfarenhet av ett fantastiskt duntäcke som jag har haft i några månader nu. Det är

Ringsted Dun Classic Comfort duntäcke

som jag köpte från

Sova

. Jag har alltid tyckt om att sova i ett mysigt och varmt täcke, men jag har också varit känslig för kvalster och allergier. Därför var jag lite skeptisk när jag såg att detta täcke var fyllt med 70 % anddun och 30 % andfjädrar. Skulle det inte vara för varmt och dammigt för mig?

Jag bestämde mig för att ge det en chans eftersom jag läste att täcket var allergivänligt och märkt med NOMITE, vilket innebär att inga kvalster kan ta sig in genom yttertyget som är 100 % bomullscambric. Dessutom var täcket tillverkat i Danmark av Ringsted Dun, ett företag som har producerat kvalitetstäcken och kuddar sedan 1947. Jag valde ett medelvarmt täcke som passar året runt och har en storlek på 150×210 cm.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av hur skönt täcket var att sova i. Det var lagom fluffigt och prassligt, inte för tungt eller för lätt. Det gav mig en lagom temperatur oavsett om det var kallt eller varmt i rummet. Jag kände mig omsluten av ett naturligt och behagligt täcke som andades och transporterade bort fukt. Jag vaknade upp utvilad och fräsch varje morgon.

Jag är också glad över att täcket är lätt att sköta. Det räcker att skaka och lufta det lätt varje dag för att hålla det fräscht. Om det behöver tvättas kan det tvättas i 60 grader och torkas i torktumlare. Täcket har också 10 års garanti mot material- och fabrikationsfel, vilket ger mig trygghet att det kommer att hålla länge.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Ringsted Dun Classic Comfort duntäcke till alla som vill ha ett prisvärt, allergivänligt och kvalitativt duntäcke som ger en god sömn. Om du är intresserad av att köpa ett sådant täcke kan du klicka på

den här länken

för att komma till Sovas hemsida där du kan beställa det online eller hitta din närmaste butik.

Tack för att du läste mitt inlägg och sov gott!

Bildkällor:

Sova