En teservis som förgyller din fikastund

juni 16, 2023 0 Comments

Om du är en teälskare som jag, vet du hur viktigt det är att ha en bra teservis. En teservis som är vacker att se på, bekväm att använda och som håller ditt te varmt och smakrikt. En teservis som får dig att känna dig speciell varje gång du bjuder in dina vänner eller familj på en kopp te.

Jag har letat länge efter en sådan teservis, och nu har jag äntligen hittat den. Den heter

Lotus

och kommer från

Luxcasa

, en webbutik som säljer exklusiva och eleganta produkter för hemmet. Lotus är en teservis i grått porslin med ett vackert mönster av lotusblommor. Den består av en tekanna, sex tekoppar med fat och en sockerskål med lock. Den är både praktisk och dekorativ, och passar perfekt för alla tillfällen.

Teservis Lotus 9 delar grå

Jag har använt Lotus flera gånger sedan jag köpte den, och jag är så nöjd med den. Den är lätt att hälla ur, tack vare den ergonomiska handtaget och den välformade näbben. Den rymmer 1 liter te, vilket räcker till flera koppar. Den har också ett inbyggt filter i locket, så att du kan brygga löste utan att behöva använda en separat sil. Och det bästa av allt: den håller teet varmt länge, eftersom den är tillverkad av högkvalitativt porslin som isolerar väl.

Teservis Lotus 9 delar grå

Men det är inte bara funktionen som imponerar mig med Lotus. Det är också designen. Jag älskar det gråa färgen som ger ett lugnt och harmoniskt intryck. Jag älskar det fina lotusmönstret som ger ett orientaliskt och exotiskt utseende. Och jag älskar de små detaljerna som gör servisen unik, som de guldiga kanterna och handtagen, och de söta knopparna på locket till tekannan och sockerskålen. Lotus är verkligen en teservis som sticker ut från mängden.

Teservis Lotus 9 delar grå

Om du också vill skaffa dig en Lotus teservis, kan du beställa den från

Luxcasa

. Den kostar bara 599 kr, vilket jag tycker är ett mycket bra pris för en sådan fin servis. Dessutom får du fri frakt om du beställer för över 1000 kr, så du kan passa på att köpa något annat fint till ditt hem också. Luxcasa har snabb leverans och bra kundservice, så du kan känna dig trygg när du handlar hos dem.

Jag hoppas att du har fått lust att prova Lotus teservis, och att du kommer att njuta av den lika mycket som jag gör. Det finns inget som slår en god kopp te i en vacker kopp, omgiven av människor du tycker om. Med Lotus teservis kan du göra din fikastund till en speciell stund.

Källa till bilderna:

Luxcasa