Varför jag älskar mitt Himla Delia quiltat överkast

juni 16, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min senaste inredningsfavorit: ett vackert överkast från Himla som heter Delia. Jag har alltid tyckt om att bädda sängen med ett överkast som ger ett snyggt och ombonat intryck i sovrummet. Men jag har aldrig hittat ett överkast som både är skönt att sova under och vackert att titta på. Tills nu!

Himla Delia quiltat överkast är ett handsytt överkast tillverkat i siden. Överkastet är lätt och luftigt och ger ett elegant uttryck i mitt sovrum. Överkastets baksida är i bomull vilket skapar en effektfull kontrast mot sidenets lyster på framsidan. Jag älskar hur det skimrar i ljuset och hur det känns mjukt och lyxigt mot huden.

Jag valde färgen cream som passar perfekt till mina vita lakan och kuddar. Men överkastet finns även i andra fina färger som blue shadow, antracit och taupe. Det finns också två olika storlekar: 160×240 cm för enkelsäng och 240×240 cm för dubbelsäng. Jag har en dubbelsäng så jag valde den större storleken som täcker hela sängen och hänger ner på sidorna.

Det bästa med Himla Delia quiltat överkast är att det är så lätt att sköta. Det behöver inte tvättas ofta eftersom det inte drar åt sig damm eller smuts. När det behöver fräschas upp kan man bara vädra det eller kemtvätta det. Det håller sig fint år efter år utan att tappa sin form eller färg.

Jag kan verkligen rekommendera Himla Delia quiltat överkast till alla som vill ge sitt sovrum en lyxig touch. Det är värt varenda krona och jag är så glad att jag hittade det. Om du också vill köpa ett Himla Delia quiltat överkast kan du klicka

här

för att komma till produktsidan hos Sova.se där jag beställde mitt.

Tack för att du läste mitt blogginlägg och hoppas att du har en fin dag!

Kram,

Din bloggare

Bilderna är hämtade från Sova.se