Min drömsoffa: Macy 3-sits soffa med schäslong vänster

juni 17, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min drömsoffa som jag har hittat på Mio. Det är en Macy 3-sits soffa med schäslong vänster som är både snygg och skön. Jag har länge letat efter en soffa som passar mitt vardagsrum och min stil, och när jag såg den här blev jag kär.

Macy är en soffserie med många valmöjligheter som gör att du kan skapa en soffa eller fåtölj som passar just din smak och dina behov. Du kan välja mellan ett flertal ben, två olika armstöd, sittplymå med två olika komforter och ryggplymå med två olika utföranden. Dessutom finns det massor av tyger och färger att välja mellan. Jag valde en klädsel i King natur som är ett mjukt och slitstarkt tyg i en beige nyans som passar till allt. Jag valde också ett armstöd B som är lite bredare och ger ett modernt uttryck, samt ben i svartbetsad ek som ger en fin kontrast till tyget.

Det jag gillar mest med Macy är att den är så bekväm att sitta och ligga i. Soffan har en normal komfort som ger ett fast men ändå mjukt stöd för kroppen. Ryggplymån har ett rakt dynvar som ger ett stilrent intryck och är fylld med dun och skum för att vara formbar och följsam. Schäslongen är perfekt för att sträcka ut sig och slappna av, eller för att mysa med någon. Soffan är också rymlig nog för att rymma flera gäster när man vill umgås.

Jag är verkligen nöjd med mitt val av soffa och jag kan varmt rekommendera Macy till alla som vill ha en snygg, skön och personlig soffa i sitt hem. Om du också är intresserad av att köpa en Macy soffa eller fåtölj kan du klicka på länken nedan för att se alla möjligheter och priser. Du kan också besöka din närmaste Mio butik för att provsitta och få hjälp av deras kunniga personal.


Köp Macy 3-sits soffa med schäslong vänster här

Bildkällor: Mio