Dröm sött med Gant Key West Paisley Örngott

juni 18, 2023 0 Comments

Om du är ute efter ett snyggt och skönt örngott som ger ditt sovrum en lyxig känsla, så kan jag varmt rekommendera Gant Key West Paisley Örngott. Det är ett örngott i 100% kammad egyptisk bomull med en vacker paisleymönster som passar till alla stilar och färger. Jag har själv provat det och jag kan säga att det är det mjukaste och lenaste örngott jag någonsin har sovit på. Det känns som att lägga huvudet på ett moln!

Gant Key West Paisley Örngott är tillverkat i Portugal av satinvävd egyptisk bomull med en trådtäthet på 340 trådar. Det betyder att tyget är tätt vävt och har en fin lyster och glans. Det är också slitstarkt och håller formen och färgen tvätt efter tvätt. Örngottet har en 3 cm bred vinge som ger det en elegant finish. Det finns i flera olika färger, så du kan välja den som passar bäst till ditt påslakan och din inredning.

Jag tycker att Gant Key West Paisley Örngott är ett perfekt sätt att förnya och försköna ditt sovrum utan att behöva spendera en förmögenhet. Det är ett prisvärt örngott som ger dig en härlig sovupplevelse varje natt. Du kommer att vakna upp utvilad och glad med ett leende på läpparna. Om du vill unna dig själv eller någon du tycker om ett underbart örngott, så kan du beställa det här:

Gant Key West Paisley Örngott

. Skynda dig innan de tar slut!

Källa till bilderna:

www.sova.se