Madison – en soffa som har allt

juni 18, 2023 0 Comments

Om du letar efter en soffa som är både snygg och skön, så har du hittat den. Madison är en byggbar soffa som du kan anpassa efter ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan olika tyger, färger, armstöd, ben och komfort. Oavsett vad du väljer kommer du att få en soffa som har en skandinavisk design, höga ben som underlättar städning och en härlig sittkänsla.

Jag har själv provat Madison 2-sits soffa med schäslong höger i klädseln Orinocco beige 23. Jag blev imponerad av hur mjuk och bekväm soffan var. Schäslongen är perfekt för att sträcka ut sig och läsa en bok eller titta på tv. Soffan har också ett armstöd E som ger ett bra stöd för ryggen och nacken. Benen är i ek och har en höjd på 14 cm.

Soffan är inte bara skön att sitta i, utan också snygg att titta på. Den har ett modernt och stilrent utseende som passar in i de flesta hem. Klädseln är i ett slitstarkt och lättskött tyg som har en fin struktur och lyster. Färgen är en ljus beige som ger ett lugnt och harmoniskt intryck.

Om du vill ha en större eller mindre soffa, så kan du bygga ihop din egen Madison med olika moduler. Du kan till exempel välja en 3-sits soffa med schäslong, en hörnsoffa med divan eller en u-soffa med två divaner. Du kan också välja mellan olika komfortalternativ: normal eller lux. Lux-komforten har ett extra tjockt sittplymå som ger en mjukare sittupplevelse.

Jag kan verkligen rekommendera Madison till alla som vill ha en soffa som har allt: design, komfort och kvalitet. Det är en investering som du inte kommer att ångra. Om du vill veta mer om Madison eller beställa din egen soffa, så kan du klicka på

den här länken

. Du kommer inte att bli besviken!

Bilder: Mio