En sänggavel som ger ditt sovrum en lyxig känsla

juni 19, 2023 0 Comments

Om du vill förnya ditt sovrum utan att byta ut hela sängen kan en sänggavel vara ett smart och enkelt sätt att göra det. En sänggavel ger inte bara stöd åt ryggen när du sitter upp i sängen och läser eller tittar på TV, utan den ger också ditt sovrum en mer ombonad och elegant atmosfär. Det finns många olika typer av sänggavlar att välja mellan, men en som jag verkligen gillar är

Viking Slim Sänggavel

från Viking Beds.

Viking Slim Sänggavel är en tidlös och stilren gavel som passar till de flesta sängar och inredningsstilar. Den har en vacker detalj i form av en söm längs kanten som ger den lite extra karaktär. Sänggaveln är handgjord och klädd i slittålig textil av hög kvalitet som finns i flera olika färger. Jag valde den gråa nyansen som jag tycker är neutral och lugnande, men du kan också välja mellan beige, blå, brun, grön, lila, rosa, röd, svart och vit.

Det som jag gillar mest med Viking Slim Sänggavel är att den är så enkel att montera. Du kan antingen placera den direkt på golvet eller på de gavelben som medföljer. Gavelbenen har M8-gänga och är 7 cm höga. Du behöver bara använda skruv och infästning som är avsedda för det väggmaterial som gaveln hängs upp på. Det tog mig inte mer än 10 minuter att få upp min sänggavel på väggen och jag är verkligen nöjd med resultatet.

Nu har jag en sänggavel som ger mitt sovrum en lyxig känsla och som gör det mycket skönare att sitta upp i sängen. Jag tycker också att det ser mer städat och harmoniskt ut med en sänggavel som ramar in sängen. Om du också vill förnya ditt sovrum med en snygg och praktisk sänggavel kan jag varmt rekommendera Viking Slim Sänggavel från Viking Beds. Du kan beställa den online från

Sova

och få den levererad hem till dig. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder:

Sova