Mysigt och varmt med flanell påslakanset från JYSK

juni 19, 2023 0 Comments

Nu när vintern är här och det blir kallare ute är det extra skönt att krypa ner i en varm och mjuk säng. Ett sätt att göra din säng mer inbjudande är att bädda med ett flanell påslakanset som håller dig varm och gosig hela natten.

Flanell är ett material som är tillverkat av 100 % bomull som har borstats för att få en mjuk och luddig yta. Det gör att flanell känns skönt mot huden och isolerar värmen bättre än vanliga bomullssängkläder. Flanell passar perfekt för dig som lätt fryser när du sover eller för dig som vill ha en extra mysig känsla i sovrummet.

Hos JYSK kan du hitta flera fina flanell påslakanset i olika färger, mönster och storlekar. Ett av mina favoriter är påslakansetet THORGUNN som har ett vackert blått mönster med vita stjärnor. Det ger en lugn och harmonisk atmosfär i rummet och påminner om en stjärnklar vinternatt.

Påslakansetet THORGUNN finns i storlek 150×210 cm för enkeltäcken och 200×220 cm för dubbeltäcken. Det har knappar i nederkanten på påslakanet och örngottet har vinge på kortsidorna. Det är lätt att tvätta och torka och behöver inte strykas eftersom det har en naturligt skrynklig look.

Jag tycker att det är värt att investera i ett flanell påslakanset eftersom det gör så stor skillnad för min sömnkvalitet. Jag sover bättre när jag är varm och bekväm och jag vaknar upp mer utvilad och glad. Dessutom tycker jag att det är roligt att byta ut mina sängkläder efter säsong och humör för att skapa variation i mitt hem.

Om du också vill prova på att bädda med ett flanell påslakanset kan du beställa det direkt från JYSK:s hemsida eller besöka någon av deras butiker. Just nu har de ett fantastiskt erbjudande där du kan spara 32 % på alla flanell påslakanset. Passa på att unna dig själv eller någon du tycker om en mysig julklapp som kommer att uppskattas i många år framöver.

Klicka här för att köpa påslakanset THORGUNN Flanell 150×210 blå från JYSK

Bildkällor: JYSK.se