Stack serveringsskål i stengods – en snygg och praktisk skål för alla tillfällen

juni 19, 2023 0 Comments

Hej alla fina läsare! Idag vill jag tipsa er om en produkt som jag har blivit helt förälskad i. Det är en serveringsskål i stengods från Mio som heter Stack. Den är så fin och passar perfekt till både vardag och fest. Jag har använt den till allt från sallad och pasta till frukt och snacks. Den är så rymlig och har en härlig glasyr som ger den ett rustikt utseende.

Det jag gillar mest med Stack serveringsskål är att den är så tålig och lätt att rengöra. Den tål både mikrovågsugn och maskindisk, så man slipper krångla med handdisk. Den är också stapelbar, så man kan spara plats i skåpet när man inte använder den. Den finns i tre olika färger: blå/brun, ljusgrå/brun och mörkgrå/brun. Jag har den blå/bruna varianten som jag tycker är så fin och harmonisk.

Stack serveringsskål i stengods kostar bara 149 kronor, vilket jag tycker är ett riktigt bra pris för en sådan kvalitetsprodukt. Den ingår i en serie som också har tallrikar, muggar och skålar i olika storlekar. Jag har faktiskt köpt hela serien för att matcha min skål. Jag tycker att det blir så fint att duka med samma porslin när man har gäster eller bara vill lyxa till det lite.

Om ni också vill skaffa er en Stack serveringsskål i stengods eller någon annan produkt från serien, så kan ni klicka på

den här länken

för att komma direkt till Mios hemsida. Där kan ni se alla produkterna i serien och beställa dem online eller hitta närmaste butik. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er om ni köper denna skål, den är verkligen ett måste i varje kök!

Hoppas ni gillade mitt tips och att ni får en fantastisk dag! Kram!


Bilder från Mio.se