TV-Bänk & Skåp set Thorvid – ett perfekt val för ditt vardagsrum

juni 19, 2023 0 Comments

Hej och välkommen till min blogg! Idag vill jag dela med mig av ett fantastiskt fynd som jag har gjort på nätet. Det handlar om ett vardagsrum set som består av en TV-bänk och ett skåp i ek från LuxCasa. Jag har länge letat efter en ny TV-bänk som skulle passa min stil och min TV, men jag har inte hittat någon som jag gillade. Tills jag såg detta set på LuxCasa.se. Jag blev helt förälskad i designen och kvaliteten på möblerna och bestämde mig för att beställa dem direkt.

TV-Bänk & Skåp set Thorvid ek

Setet levererades hem till mig på bara 10 veckor och jag blev inte besviken. TV-bänken och skåpet är gjorda av massivt trä i ek som ger en naturlig och varm känsla i rummet. De har också en modern och stilren design som passar perfekt in i mitt vardagsrum. TV-bänken har två skåp och två hyllor där jag kan förvara mina elektronik- och TV-tillbehör på ett snyggt och praktiskt sätt. Skåpet har tre lådor och tre hyllor där jag kan ställa mina böcker, växter och andra dekorationer. Både TV-bänken och skåpet har metallben som ger dem en elegant touch.

TV-Bänk & Skåp set Thorvid ek

Jag är verkligen nöjd med mitt köp och jag kan varmt rekommendera detta set till alla som vill ge sitt vardagsrum en ny look. Setet kostar bara 4 990 kr, vilket är ett riktigt bra pris för så fina möbler. Om du också vill beställa detta set eller se andra vackra möbler från LuxCasa kan du klicka på länken nedan. Du kommer inte att ångra dig!


TV-Bänk & Skåp set Thorvid ek

Tack för att du läste mitt inlägg och hoppas att du har en bra dag!

Bilder: LuxCasa.se