Skapa en modern och stilren look med rullgardin Barken från JYSK

juni 20, 2023 0 Comments

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt hem med enkla medel, kan du överväga att byta ut dina gamla gardiner mot rullgardiner. Rullgardiner är både praktiska och snygga, och de kan anpassas efter dina behov och din smak. Du kan välja mellan olika typer av rullgardiner, som dagsljus, mörkläggande, duo eller bambu. I det här blogginlägget ska jag berätta mer om en av mina favoriter: rullgardin Barken från JYSK.

Rullgardin Barken är en dagsljusrullgardin som minskar ljusinsläppet utan att göra rummet för mörkt. Den har ett modernt och stilrent utseende med ett grått och svart mönster som passar i de flesta hem. Den är också lätt att montera och sköta, och den finns i flera olika storlekar.

Jag har själv rullgardin Barken i mitt vardagsrum, och jag är väldigt nöjd med den. Den ger rummet en mysig och ombonad känsla, samtidigt som den släpper in tillräckligt med ljus för att jag ska kunna läsa eller titta på tv. Jag gillar också att den är enkel att justera efter hur mycket ljus jag vill ha. Jag kan dra upp den helt när solen skiner, eller dra ner den lite när jag vill ha mer skugga.

Om du också vill skapa en modern och stilren look med rullgardin Barken från JYSK, kan du beställa den online eller besöka din närmaste JYSK-butik. Du kan också utforska deras andra sortiment av rullgardiner i olika material, färger och stilar. Jag är säker på att du kommer att hitta något som passar dig och ditt hem.

Klicka

här

för att köpa rullgardin Barken från JYSK.

Bilder: JYSK