Varför du borde välja en kontinentalsäng med förvaring

juni 20, 2023 0 Comments

Om du är som jag, så älskar du att ha ett mysigt och bekvämt sovrum. Men ibland kan det vara svårt att hålla ordning på alla saker som man har i sitt sovrum, som kläder, böcker, filtar och kuddar. Då är det perfekt att ha en säng som inte bara är skön att sova i, utan också har massor av förvaringsutrymme under madrassen.

Jag har nyligen upptäckt en sådan säng som heter Karleen från Luxcasa. Det är en komplett kontinentalsängspaket som inkluderar en sänggavel, en bäddmadrass, två förvaringslådor och två nattduksbord. Sängen finns i två storlekar, 160 eller 180 cm, och i flera olika färger och tyger. Jag valde en grå säng i sammetstyg som passar perfekt in i mitt sovrum.

En grå kontinentalsäng med förvaring i ett vitt sovrum

Det jag gillar mest med Karleen är att den är så praktisk och funktionell. Förvaringslådorna under madrassen är rymliga och lätta att dra ut och in. Jag kan förvara alla mina extra saker där och hålla mitt sovrum städat och fräscht. Dessutom är sängen väldigt stabil och tyst, så jag störs inte av något knarrande eller gungande när jag vänder mig om på natten.

Men det bästa av allt är att Karleen är otroligt skön att sova i. Sängen har tre lager av madrasser som ger ett optimalt stöd och komfort för kroppen. Bäddmadrassen är gjord av memoryskum som formar sig efter kroppen och avlastar tryckpunkterna. Sänggaveln är mjuk och stoppad, så man kan luta sig tillbaka och läsa en bok eller titta på TV innan man somnar.

En närbild på sänggaveln och bäddmadrassen

Jag kan verkligen rekommendera Karleen till alla som vill ha en snygg, praktisk och bekväm säng i sitt sovrum. Det är en investering som man inte kommer att ångra. Om du vill veta mer om Karleen eller beställa din egen säng, kan du klicka på

den här länken

. Du kommer inte att bli besviken!

Bilder: Luxcasa