Madison hörnsoffa – en skön och stilren soffa för hela familjen

juni 21, 2023 0 Comments

Jag har länge letat efter en soffa som passar mitt vardagsrum och min livsstil. Jag vill ha en soffa som är rymlig, bekväm, snygg och lätt att hålla ren. Jag har kollat runt på olika butiker och webbsidor, men jag har inte hittat någon som känns helt rätt. Tills jag upptäckte

Madison hörnsoffa

från Mio.

Madison hörnsoffa är en byggbar soffa som man kan anpassa efter sina egna önskemål. Man kan välja mellan olika tyger, färger, armstöd, ben och komfort. Jag valde ett grått tyg som heter Elyot, som är avtagbart och tvättbart. Det är perfekt för mig som har barn och husdjur som gillar att mysa i soffan. Jag valde också ett armstöd som heter A 141a, som har en elegant och modern form. Benen valde jag i ek, som ger en fin kontrast till det grå tyget. Komforten valde jag standard, som är fast men ändå mjuk.

Jag är så nöjd med min nya soffa! Den är så skön att sitta och ligga i, och det finns gott om plats för hela familjen. Den har också höga ben som underlättar vid städning. Dessutom är den så snygg att se på! Den har en skandinavisk design som passar perfekt i mitt vardagsrum. Den är stilren men ändå personlig, tack vare alla valmöjligheter.

Om du också är på jakt efter en ny soffa, kan jag varmt rekommendera Madison hörnsoffa från Mio. Du kommer inte att ångra dig! Du kan beställa den direkt på

Mios webbsida

, eller besöka någon av deras butiker för att se den i verkligheten. Du kommer att bli lika förtjust som jag!

Bilder: Mio