Så här förvandlade jag mitt vardagsrum med nya gardiner

juni 21, 2023 0 Comments

Hej alla! Jag är så glad att dela med mig av min senaste heminredningsprojekt med er. Jag har länge velat uppdatera mitt vardagsrum med något nytt och fräscht, men jag visste inte riktigt vad jag skulle välja. Tills jag hittade de perfekta gardinerna på

Luxcasa

!

Luxcasa är en webbutik som säljer vackra och prisvärda gardiner, kuddar, mattor och andra textilier för hemmet. De har ett stort utbud av olika stilar, färger och mönster, så det finns något för alla smaker. Jag föll pladask för deras

Alexandria-gardiner

, som är ett par eleganta och lyxiga gardiner i sammet.

Alexandria-gardiner i grått

Jag beställde två par av Alexandria-gardiner i grått, eftersom jag tyckte att det skulle passa bra med min soffa och mitt soffbord. De levererades snabbt och smidigt, och jag blev inte besviken när jag öppnade paketet. Gardinerna var ännu finare i verkligheten än på bilderna, och kvaliteten var fantastisk. De var mjuka och tunga, och hade en vacker lyster i ljuset.

Jag hängde upp gardinerna på min befintliga gardinstång, och det var superenkelt att göra. Gardinerna har en praktisk multibandlösning, som gör att man kan välja mellan att hänga dem med fingerkrokar, rynkbandskrok eller hällor. Jag valde att använda fingerkrokar, eftersom jag tycker att det ger ett snyggt och jämnt fall.

Alexandria-gardiner i grått upphängda

Och wow, vilken skillnad det blev! Gardinerna förvandlade helt mitt vardagsrum till ett mysigt och elegant rum. De skapade en ombonad och varm känsla, och gav rummet mer karaktär och personlighet. De dämpade också ljuset på ett behagligt sätt, utan att göra det för mörkt. Jag älskar hur de ser ut både på dagen och på kvällen.

Alexandria-gardiner i grått på kvällen

Jag är så nöjd med mitt köp av Alexandria-gardiner från Luxcasa. De är verkligen värda varenda krona, och jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ge sitt hem en lyxig touch. Om du också är sugen på att prova dessa underbara gardiner, kan du beställa dem

här

. Du kommer inte ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg, och hoppas att du fick lite inspiration till ditt eget hem. Vi hörs snart igen!

Bilder:

Luxcasa