Så här skyddar du din madrass med ett madrasskydd från DREAMZONE

juni 21, 2023 0 Comments

Om du vill förlänga livslängden på din madrass och samtidigt förbättra din sömnkvalitet, kan ett madrasskydd vara en bra investering. Ett madrasskydd är ett extra lager av tyg som du lägger ovanpå din madrass för att skydda den mot fläckar, damm och slitage. Det finns många olika typer av madrasskydd, men i det här blogginlägget ska jag berätta om ett som jag har provat själv och som jag är mycket nöjd med:

madrasskydd 160×200 PLUS T40 DREAMZONE

från JYSK.

Det här madrasskyddet har flera fördelar som gör det till ett utmärkt val för dig som vill ta hand om din madrass och din hälsa. Här är några av dem:

  • Det är tillverkat av mjuk och skön bomull som andas och ger en behaglig känsla mot huden.
  • Det har en vattentät baksida som hindrar vätskor från att tränga igenom till madrassen. Detta är särskilt bra om du har barn, husdjur eller tenderar att svettas mycket på natten.
  • Det har en allergivänlig behandling som motverkar kvalster, bakterier och mögel. Detta är bra för dig som lider av allergi eller astma, eller bara vill ha en ren och fräsch sovmiljö.
  • Det har resårband i hörnen som gör det enkelt att fästa det runt madrassen. Det sitter stadigt på plats och glider inte runt när du sover.
  • Det är maskintvättbart i 60 grader och torktumlingsbart i låg temperatur. Det är lätt att hålla det rent och fräscht utan att behöva anstränga sig.

Jag har använt det här madrasskyddet i några månader nu och jag kan verkligen rekommendera det till alla som vill skydda sin madrass och sova bättre. Det har gjort min säng mer bekväm och mysig, och jag känner mig trygg med att veta att min madrass är fri från fläckar och ohyra. Dessutom tycker jag att det är prisvärt, särskilt nu när det är på rea hos JYSK.

Om du också vill prova det här madrasskyddet eller något annat från DREAMZONE-serien, kan du klicka på länken nedan för att se hela utbudet hos JYSK. DREAMZONE är ett varumärke som specialiserar sig på sängprodukter av hög kvalitet och komfort. De har allt från madrasser och bäddmadrasser till kuddar och täcken. De flesta av deras produkter är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100, vilket innebär att de inte innehåller några skadliga ämnen för människor eller miljön.


Klicka här för att se madrasskydd 160×200 PLUS T40 DREAMZONE hos JYSK

Bilder: JYSK