Så förvandlade jag mitt vardagsrum med 3D-väggpaneler

juni 22, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett av mina senaste hemmaprojekt som jag är väldigt nöjd med. Jag har nämligen satt upp

självhäftande 3D-väggpaneler

i mitt vardagsrum och det har gjort en enorm skillnad i rummets utseende och känsla.

Jag har alltid tyckt att mina väggar var lite tråkiga och platta, och jag ville ha något som kunde ge dem mer liv och karaktär. Jag hade sett några bilder på nätet av hur snyggt det kan bli med 3D-väggpaneler, men jag var lite skeptisk till om det verkligen var så enkelt att montera dem som det verkade. Dessutom var jag osäker på vilken typ och färg jag skulle välja.

Efter att ha gjort lite research hittade jag

dessa paneler

från LuxCasa som verkade perfekta för mitt ändamål. De är självhäftande, så man behöver inte använda något lim eller spikar. De är också gjorda av skum, så de är lätta och flexibla. Och de har ett modernt och stilrent mönster som passar till många olika inredningsstilar.

Jag beställde 10 stycken paneler som mäter 60×70 cm vardera, vilket räckte till att täcka en hel vägg i mitt vardagsrum. Leveransen tog 10 veckor, men det var värt väntan. Panelerna kom väl förpackade och i gott skick. Jag var imponerad av hur bra kvaliteten var och hur snyggt de såg ut i verkligheten.

Monteringen var faktiskt mycket enklare än jag trodde. Jag behövde bara ta bort skyddsfilmen från baksidan av panelerna och trycka dem mot väggen där jag ville ha dem. De fäste direkt och satt stadigt. Jag kunde också klippa till dem med en sax om jag behövde anpassa dem till hörn eller uttag. Det tog mig bara några timmar att få upp alla panelerna och resultatet blev fantastiskt!

3D-väggpaneler i vardagsrum

Som ni kan se på bilden ovan har panelerna gett mitt vardagsrum en helt ny dimension och atmosfär. De skapar ett intressant spel mellan ljus och skugga och ger väggen ett djup och en struktur som den inte hade innan. De är också lätta att rengöra med en fuktig trasa om de blir dammiga eller smutsiga.

Jag är verkligen supernöjd med mitt köp och jag kan varmt rekommendera dessa paneler till alla som vill förnya sina väggar på ett enkelt och billigt sätt. De finns i flera olika färger och mönster, så man kan hitta något som passar ens egen smak och stil. Om ni är intresserade av att beställa dem kan ni klicka på

den här länken

och få mer information och se fler bilder.

Tack för att ni läste och hoppas att ni fick lite inspiration till ert eget hem. Ha det så bra!

Källa till bilderna: LuxCasa.se