Varför jag älskar min GISTAD handduk från JYSK

juni 22, 2023 0 Comments

Jag har alltid varit en person som tycker om att skämma bort mig själv med lite lyx i vardagen. En av de saker som jag tycker är viktigt är att ha mjuka och sköna handdukar i badrummet. Det är något som gör att jag känner mig fräsch och glad varje gång jag duschar eller tvättar ansiktet.

Därför blev jag så glad när jag hittade GISTAD handdukarna från JYSK. De är gjorda av 100% bomull och har en härlig frottékvalitet som suger upp vatten bra och torkar snabbt. De har också en snygg design med en diskret rand och en liten etikett med JYSK-loggan.

Jag valde att köpa handdukarna i grå färg, eftersom jag tycker att det passar bra med mitt badrum som har vita kakelplattor och svarta detaljer. Men de finns också i andra färger som beige, mint och asfalt, så det är lätt att hitta något som matchar ens egen stil.

Det bästa med GISTAD handdukarna är att de är så prisvärda. Just nu kan man köpa dem för halva priset på JYSK:s hemsida eller i deras butiker. Jag köpte två stycken 50×70 cm handdukar för bara 35 kronor styck, och två stycken 65×130 cm badhanddukar för bara 70 kronor styck. Det är ett riktigt kap!

Jag kan verkligen rekommendera GISTAD handdukarna till alla som vill ha lite extra komfort och kvalitet i badrummet. De är mjuka, absorberande, snygga och billiga. Vad mer kan man önska sig?

Om du också vill prova GISTAD handdukarna kan du klicka på

den här länken

för att beställa dem online eller hitta din närmaste JYSK-butik.

Bildkälla: JYSK.se