Bäddsoffa Olive – En dröm för gäster och värdar

juni 23, 2023 0 Comments

Har du någonsin önskat att du hade en extra säng för dina gäster, men inte tillräckligt med plats för en vanlig säng? Då är en bäddsoffa lösningen för dig! En bäddsoffa är en smart och funktionell möbel som kan förvandlas från en bekväm soffa till en skön säng på bara några sekunder. Du sparar både utrymme och pengar, och dina gäster kommer att uppskatta att få sova i en riktig säng istället för på en luftmadrass eller soffa.

Men alla bäddsoffor är inte lika bra. Vissa är obekväma, svåra att fälla ut eller har dålig kvalitet. Därför vill jag tipsa dig om en bäddsoffa som jag har provat och som jag är väldigt nöjd med: Bäddsoffa Olive från LuxCasa.

Bäddsoffa Olive från LuxCasa

Bäddsoffa Olive är en klassisk och elegant möbel som passar perfekt i ditt vardagsrum eller gästrum. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och har en sängram av massivt trä och mdf som ger stabilitet och hållbarhet. Den har också en sicksack-fjäder och stålkonstruktion som ger god komfort och stöd. Bäddsoffan har ett generöst mått på 97x200x90 cm när den är utfälld, vilket rymmer två personer bekvämt. När den är hopfälld fungerar den som en mysig soffa där du kan koppla av och titta på TV eller läsa en bok.

Bäddsoffa Olive från LuxCasa hopfälld

Det jag gillar mest med Bäddsoffa Olive är att den är så enkel att använda. Det tar bara några sekunder att fälla ut den till en säng eller fälla ihop den till en soffa. Du behöver inte lyfta eller dra i några tunga delar, utan bara vika ner ryggstödet och dra ut sittytan. Det är också lätt att hålla den ren, eftersom tyget är avtagbart och tvättbart. Bäddsoffan har också ett tidlöst design som passar in i de flesta inredningsstilar. Du kan välja mellan flera olika färger, såsom beige, grå, blå eller grön.

Bäddsoffa Olive från LuxCasa i olika färger

Om du är intresserad av att köpa Bäddsoffa Olive kan du beställa den direkt från

LuxCasa

, som är en svensk webbutik som specialiserar sig på handgjorda möbler från EU. De erbjuder fri frakt, snabb leverans och 12 månaders garanti på alla sina produkter. Du kan också dela upp betalningen i 3-36 månader med Klarna om du vill. Jag kan verkligen rekommendera Bäddsoffa Olive till alla som vill ha en praktisk, bekväm och snygg möbel i sitt hem.

Källa till bilderna: LuxCasa