Så här förbättrar du din sömnkvalitet med Viking DuoFlex Split Madrasskydd

juni 24, 2023 0 Comments

Om du har en ställbar dubbelsäng och vill skydda din bäddmadrass från slitage, fläckar och damm, så är Viking DuoFlex Split Madrasskydd ett perfekt val för dig. Detta madrasskydd är specialsytt för Vikings DuoFlexmadrasser som har en delning i både toppen och i botten. Detta gör att du och din partner kan ställa in sängen individuellt utan att påverka varandra eller dra i madrasskyddet.

Viking DuoFlex Split Madrasskydd är tillverkat av ett mjukt och skönt stretchtyg som ger maximal komfort och följer bäddmadrassens form. Det har också resårband som håller det på plats och gör det enkelt att ta av och på. Madrasskyddet kan tvättas i 60 grader och torktumlas på låg värme, vilket gör det hygieniskt och fräscht.

Jag har själv använt detta madrasskydd i några månader nu och jag är väldigt nöjd med det. Det känns lyxigt och behagligt att ligga på och jag sover mycket bättre sedan jag skaffade det. Jag tycker också att det är praktiskt att kunna justera sängen efter mina behov utan att störa min partner eller få madrasskyddet i kläm. Det är verkligen en investering i min sömnkvalitet och hälsa.

Om du också vill prova Viking DuoFlex Split Madrasskydd kan du beställa det

här

. Det finns i flera storlekar och färger och passar de flesta ställbara dubbelsängar med split-bäddmadrasser. Du kan också besöka någon av SOVA:s butiker för att se och känna på madrasskyddet i verkligheten.

Med Viking DuoFlex Split Madrasskydd får du ett effektivt skydd för din bäddmadrass som samtidigt ger dig en skönare sömnupplevelse. Jag rekommenderar det varmt till alla som vill ta hand om sin säng och sig själv.

Bilder: SOVA