Väggklocka Cali – en snygg och praktisk inredningsdetalj

juni 25, 2023 0 Comments

Hej alla klockälskare! Idag vill jag tipsa er om en fantastisk produkt som jag har hittat på nätet. Det är en väggklocka som heter Cali och som kommer från Luxcasa.se. Jag har alltid tyckt att väggklockor är mer än bara tidsvisare, de är också ursnygga inredningsdetaljer som kan lyfta ett helt rum. Därför blev jag så glad när jag såg Cali, för den har allt jag letar efter i en väggklocka.

Väggklocka Cali svart

Cali är en modern och stilren väggklocka som passar i alla slags hem. Den har en svart metallram och en vit urtavla med romerska siffror. Den är 60×60 cm stor och har ett tystgående quartz-urverk som inte stör med något tickande ljud. Jag tycker att Cali är perfekt för att skapa en elegant och minimalistisk känsla i rummet, samtidigt som den ger en tydlig och lättläst tid.

Väggklocka Cali svart detalj

Jag har hängt upp min Cali i vardagsrummet, ovanför soffan, och jag får massor av komplimanger för den varje gång jag har gäster över. Den är verkligen en blickfångare som drar till sig uppmärksamhet. Jag älskar att titta på den när jag sitter och slappar i soffan, eller när jag behöver hålla koll på tiden innan jag ska iväg någonstans.

Väggklocka Cali svart bakifrån

Cali var dessutom väldigt lätt att montera på väggen. Den har ett hål på baksidan som man bara behöver skruva fast i en krok eller spik. Den drivs av ett AA-batteri som inte ingår i paketet, men det är ju lätt att fixa. Jag är verkligen supernöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera Cali till alla som vill ha en snygg och praktisk väggklocka.

Om du också är intresserad av att köpa Cali, eller någon annan väggklocka från Luxcasa.se, så kan du klicka på länken nedan för att komma till deras hemsida. De har ett stort utbud av väggklockor i olika stilar och storlekar, så du kommer säkert att hitta något som passar dig. Dessutom har de snabb leverans och bra kundservice.


Köp väggklocka Cali här

Bilder: Luxcasa.se