Så här får du ett snyggt och mysigt sovrum med Lexington Basket Structured Cotton överkast

juni 26, 2023 0 Comments

Om du är som jag så älskar du att krypa ner i en skön och inbjudande säng efter en lång dag. Men hur får man egentligen ett sovrum som ser ut som på hotell, där sängen är det självklara fokuset? Svaret är: ett överkast!

Ett överkast är inte bara ett sätt att skydda sängkläderna från damm och smuts, utan också ett sätt att skapa en enhetlig och harmonisk stil i sovrummet. Ett överkast kan förändra hela känslan i rummet, från tråkigt och rörigt till elegant och ombonat.

Men vilket överkast ska man välja? Det finns ju så många olika modeller, material och färger att välja mellan. Jag har provat många olika överkast genom åren, men det som har fastnat hos mig är

Lexington Basket Structured Cotton överkast

från

SOVA

.

Detta överkast är tillverkat i 100% bomull med en struktur som påminner om panamaväv. Det har stentvättats för en sliten look och extra mjukhet, vilket ger det en härlig vintage-känsla. Överkastet har också vikta sydda kanter runt om, vilket ger det en stadigare känsla.

Jag gillar verkligen hur detta överkast passar in i mitt sovrum. Det har en neutral och lugn färg som matchar mina andra textilier och möbler. Det är också lätt att variera stilen med olika kuddar och plädar. Överkastet är dessutom OEKO-TEX-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller några skadliga ämnen för mig eller miljön.

Om du vill ha ett annat alternativ så finns överkastet även i en grå färg, som också är väldigt snygg och lätt att kombinera. Oavsett vilken färg du väljer så kommer du inte att ångra dig. Detta överkast är verkligen ett lyft för sovrummet!

Om du är sugen på att prova Lexington Basket Structured Cotton överkast så kan du beställa det online från

SOVA

. De har just nu 20% rabatt på allt från Lexington, så passa på! De har också gratis frakt vid köp över 795 kr och snabb leverans på 3-5 arbetsdagar. Dessutom kan du betala med Klarna i upp till 6 månader utan ränta.

Så vad väntar du på? Gör ditt sovrum till en dröm med Lexington Basket Structured Cotton överkast!


Bilder: SOVA