Sminkbord MALLING – ett perfekt val för dig som vill ha en elegant och praktisk plats att sminka dig på

juni 27, 2023 0 Comments

Om du är som jag, så älskar du att sminka dig och prova olika looks. Men det kan vara svårt att hitta en bra plats att göra det på, där du har bra ljus, spegel och förvaring för alla dina produkter. Därför blev jag så glad när jag hittade sminkbordet MALLING från JYSK. Det är ett vackert och funktionellt sminkbord som har allt jag behöver för att skapa mina favoritlooks.

Sminkbordet MALLING har en stilren design i vit färg som passar in i de flesta rum. Det har en stor spegel som kan vinklas efter behov, så att du kan se dig själv från olika vinklar. Det har också tre rymliga lådor där du kan förvara allt från sminkborstar, paletter, läppstift och mascara till smycken och accessoarer. Lådorna har mjukstängande funktion som gör att de inte slår igen med ett högt ljud.

Jag tycker att sminkbordet MALLING är perfekt för mig som vill ha en egen plats att sminka mig på, där jag kan känna mig bekväm och inspirerad. Det är också en fin möbel som ger mitt rum en lyxig känsla. Jag brukar sitta där på morgonen och kvällen och njuta av min skönhetsrutin. Det är som att ha ett eget litet spa hemma.

Om du också vill ha ett sminkbord som MALLING, så kan du beställa det online från JYSK eller besöka någon av deras butiker. Sminkbordet kostar bara 999 kr och är väldigt enkelt att montera. Du kan också köpa till en matchande krakk i vit och beige färg för 250 kr. Jag kan verkligen rekommendera detta sminkbord till alla som vill ha en elegant och praktisk plats att sminka sig på.

Om du vill veta mer om sminkbordet MALLING eller beställa det, så kan du klicka

här

.

Bildkälla: JYSK.se