Rumsavdelare Marion – ett snyggt och praktiskt sätt att skapa mer utrymme

juni 28, 2023 0 Comments

Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett tips som har förändrat mitt hem till det bättre. Jag har länge letat efter ett sätt att dela upp mitt vardagsrum i två zoner, en för soffan och TV:n och en för mitt skrivbord och dator. Jag ville ha något som var lätt att flytta, som inte tog upp för mycket plats och som passade in i min stil. Efter mycket sökande hittade jag den perfekta lösningen: rumsavdelare Marion från

Luxcasa

.

Rumsavdelare Marion vit trä plast

Rumsavdelare Marion är en elegant och modern skärm som består av fyra paneler av vit träram och plastskivor med ett vackert mönster. Den är 180 cm hög och 160 cm bred när den är helt utvikt, men man kan enkelt justera vinkeln mellan panelerna för att anpassa den till rummet. Den är också lätt att fälla ihop och förvara när man inte behöver den.

Jag älskar hur rumsavdelare Marion ger mitt vardagsrum en helt ny känsla. Den skapar en mysig och avskild hörna för mitt arbete, samtidigt som den släpper igenom ljus och luft. Den är också väldigt snygg och passar perfekt till min inredning. Jag har fått många komplimanger från mina vänner som har sett den.

Om du också vill skapa mer utrymme i ditt hem med en rumsavdelare, kan jag varmt rekommendera Marion från Luxcasa. Den är prisvärd, kvalitativ och lätt att montera. Du kan beställa den direkt från deras hemsida

här

. Du kommer inte att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg. Hoppas du har en fin dag!

Bilder: Luxcasa