Madison 3-sits soffa med schäslong höger – en dröm för vardagsrummet

juni 29, 2023 0 Comments

Hej alla, idag vill jag dela med mig av en fantastisk möbel som har förvandlat mitt vardagsrum till en oas av komfort och stil. Jag pratar om

Madison 3-sits soffa med schäslong höger

från Mio, en svensk möbelkedja som erbjuder kvalitet och design till bra priser.

Den här soffan är perfekt för mig som älskar att koppla av i vardagsrummet, antingen med en god bok, en film eller bara lite musik. Soffan är rymlig nog för att rymma tre personer, men jag gillar att bre ut mig på schäslongen som är placerad på höger sida. Schäslongen är också utrustad med en praktisk förvaringslåda under sitsen, där jag kan förvara filtar, kuddar eller annat som jag vill ha nära till hands.

En annan sak som jag älskar med den här soffan är att den är otroligt skön att sitta och ligga i. Soffan har en fast stoppning som ger bra stöd, men samtidigt är den mjuk och inbjudande. Tyget är också väldigt behagligt mot huden, och färgen är neutral och lätt att matcha med andra inredningsdetaljer. Jag har valt att piffa upp min soffa med några färgglada kuddar och en pläd, men man kan också välja att hålla det mer stilrent och minimalistiskt.

Om du också är sugen på att skaffa dig en Madison 3-sits soffa med schäslong höger, så kan du beställa den direkt från Mio’s hemsida. Soffan finns i flera olika färger och utföranden, så du kan välja den som passar dig bäst. Priset är också väldigt rimligt för en sådan kvalitetssoffa, och just nu får du dessutom 20% rabatt om du beställer online. Så vad väntar du på? Gör som jag och unna dig en ny soffa som kommer att göra ditt vardagsrum till din favoritplats i hemmet!


Klicka här för att beställa din Madison 3-sits soffa med schäslong höger från Mio!

Bilder: Mio