Hay Mega Dot överkast – ett snyggt och skönt sätt att förnya ditt sovrum

juli 1, 2023 0 Comments

Hej alla sovrumssugna! Idag vill jag tipsa er om ett fantastiskt överkast som jag har hittat på

Sova

, nämligen

Hay Mega Dot överkast

. Det är ett överkast i 100% bomull med ett modernt och lekfullt mönster av stora prickar. Det finns i flera olika färger, men jag föll för den ljusgrå nyansen som passar perfekt till min inredning.

Det jag gillar mest med det här överkastet är att det är så mjukt och skönt att ligga under. Det är inte för tjockt eller för tunt, utan precis lagom för att ge en behaglig värme. Det känns som att sova i ett lyxhotell när jag har det här överkastet på min säng. Dessutom är det väldigt enkelt att sköta, det går att tvätta i 40 grader och torktumla på låg värme.

Det andra jag älskar med det här överkastet är att det ger mitt sovrum ett helt nytt utseende. Det är så roligt att byta ut något så enkelt som ett överkast och se hur mycket det kan göra för rummets atmosfär. Det här överkastet har en stilren och minimalistisk design som passar till många olika stilar. Jag tycker att det ger mitt sovrum en lugn och harmonisk känsla, samtidigt som det bryter av med de roliga prickarna.

Om ni också är sugna på att förnya ert sovrum med ett nytt överkast, så kan jag varmt rekommendera Hay Mega Dot överkast från Sova. Det kostar 1 999 kr för storleken 235×245 cm, vilket jag tycker är ett bra pris för en sådan hög kvalitet. Ni hittar det

här

. Passa på nu när det är fri frakt och fri retur!

Hoppas ni gillade mitt tips! Ha en skön natt!

Bilder: Sova