Varför jag älskar min solsäng Tambohuse från Jysk

juli 1, 2023 0 Comments

Som ni kanske vet är jag en stor fan av att njuta av solen på min balkong. Det finns inget bättre än att ligga och läsa en bra bok, lyssna på musik eller bara slappna av i värmen. Men för att göra det behöver man en bekväm och praktisk solsäng som passar ens behov och stil.

Jag har letat länge efter den perfekta solsängen för mig, och jag har äntligen hittat den: solsäng Tambohuse från Jysk. Det är en modern och elegant solsäng som har allt jag önskar mig: en justerbar ryggstöd, ett vadderat dyna, ett integrerat sidobord och ett lättviktsmaterial som är lätt att flytta och rengöra.

Jag har haft min solsäng Tambohuse i några veckor nu, och jag kan inte få nog av den. Den är så skön att ligga på, och jag kan justera ryggstödet i olika positioner beroende på om jag vill sitta upp eller ligga ner. Dynan är mjuk och behaglig, och sidobordet är perfekt för att ställa min drink, mobil eller bok på. Solsängen är också väldigt stabil och hållbar, och den tål både sol och regn utan problem.

En annan sak som jag gillar med solsängen Tambohuse är att den är så lätt att flytta runt. Den väger bara 12 kg, och den har hjul på ena sidan som gör det enkelt att rulla den dit man vill ha den. Jag kan också fälla ihop den när jag inte använder den, så att den tar mindre plats. Solsängen är också väldigt lätt att rengöra, eftersom både dynan och ramen är gjorda av slitstarkt polyester som torkar snabbt.

Om ni också vill ha en fantastisk solsäng som gör er balkong eller trädgård till ett paradis, så rekommenderar jag er att kolla in solsäng Tambohuse från Jysk. Den kostar bara 999 kr, och den finns i både grått och beige. Ni kommer inte ångra er, det lovar jag!

Ni kan beställa solsängen online

här

, eller besöka er närmaste Jysk-butik för att se den i verkligheten.

Hoppas ni har en underbar sommar med mycket sol och avkoppling!

Kram,

Elin

Bilder: Jysk.se