Hörnskena till FLEXI 90° vit: En smart lösning för dina gardiner

juli 12, 2023 0 Comments

`

Om du letar efter ett sätt att hänga upp dina gardiner på ett snyggt och praktiskt sätt, kan du överväga att använda en hörnskena till FLEXI 90° vit från JYSK. Det är en flexibel och elegant gardinstång som kan böjas i 90 graders vinkel för att passa runt hörn eller skapa rum i rummet. I det här blogginlägget ska vi berätta mer om den här produkten och varför den är ett bra val för ditt hem.

Vad är en hörnskena till FLEXI 90° vit?

En hörnskena till FLEXI 90° vit är en del av ett gardinsystem som består av en aluminiumskena som kan böjas i olika vinklar, samt tillbehör som fästen, ändknoppar, glid och krokar. Du kan kombinera olika delar av systemet för att skapa en skräddarsydd lösning för dina fönster och dina gardiner. Du kan till exempel använda en hörnskena till FLEXI 90° vit för att hänga upp gardiner runt ett hörnfönster, eller för att dela av ett stort rum med en gardinvägg.

Hur monterar man en hörnskena till FLEXI 90° vit?

Att montera en hörnskena till FLEXI 90° vit är inte svårt, men det kräver lite planering och noggrannhet. Här är några steg som du kan följa:

  1. Mät ut hur lång skena du behöver och markera var du vill fästa den på väggen eller i taket. Tänk på att lämna lite utrymme mellan skenan och fönstret för att gardinerna ska kunna dras åt sidan.
  2. Böj skenan i önskad vinkel med hjälp av en tång eller ett annat verktyg. Var försiktig så att du inte skadar skenan eller dig själv.
  3. Fäst skenan på väggen eller i taket med hjälp av de medföljande skruvarna och pluggarna. Använd ett vattenpass för att se till att skenan är rak.
  4. Trä på glid och krokar på skenan och fäst ändknopparna på båda sidor.
  5. Häng upp dina gardiner på krokarna och justera dem så att de hänger jämnt och fint.

Vilka fördelar har en hörnskena till FLEXI 90° vit?

En hörnskena till FLEXI 90° vit har flera fördelar som gör den till ett smart val för ditt hem. Här är några av dem:

  • Den är flexibel och anpassningsbar. Du kan böja skenan i olika vinklar för att passa dina fönster och dina behov. Du kan också välja mellan olika längder, färger och stilar på skenan och tillbehören.
  • Den är elegant och diskret. Skenan har en slät och smal design som inte tar mycket plats eller stör inredningen. Den vita färgen passar bra med de flesta gardiner och väggar.
  • Den är praktisk och funktionell. Skenan gör det enkelt att hänga upp och dra för gardinerna, utan att de fastnar eller glappar. Du kan också använda skenan för att skapa rum i rummet, till exempel för att skapa ett mysigt sovrum eller ett avskilt kontor.

Var kan man köpa en hörnskena till FLEXI 90° vit?

Om du är intresserad av att köpa en hörnskena till FLEXI 90° vit, kan du beställa den online på JYSK.se eller hämta den i din närmaste JYSK-butik. Priset är 215 kr per styck, och du får fri frakt om du beställer online och hämtar i butik. Du har också obegränsad returrätt och 30 dagars prisgaranti på alla varor från JYSK.

Vi hoppas att du har fått en bättre bild av vad en hörnskena till FLEXI 90° vit är och hur den kan användas i ditt hem. Om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta JYSKs kundservice eller besöka deras hemsida för mer information.

Bilder: JYSK.se

”`