Skapa ett modernt och mysigt matrum med LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit

juli 14, 2023 0 Comments

Om du letar efter en ny matgrupp som passar både till vardag och fest, kan du överväga att köpa LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit från JYSK. Det är en elegant och praktisk matgrupp som består av ett rektangulärt bord i ekfanér och fyra stolar i antracitfärgad konstläder. Här är några anledningar till varför du borde välja denna matgrupp för ditt matrum.

En stilren och modern design

LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit har en stilren och modern design som passar in i de flesta hem. Bordet har ett enkelt och minimalistiskt utseende med raka linjer och vinklade ben. Det är tillverkat av melamin, en typ av konstfanér med en slitstark och reptålig yta. Melamin är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett bra val för ett matbord. Bordet har en ljus ekfärg som ger en naturlig och varm känsla till rummet.

Stolarna har en skandinavisk design med ett bekvämt ryggstöd och ett mjukt sitsdyna. De är klädda i konstläder, ett material som liknar äkta läder men är mer hållbart och prisvärt. Konstläder är också vattenavvisande och fläckbeständigt, vilket är praktiskt om du spiller något på stolarna. Stolarna har en mörkgrå eller antracitfärg som skapar en fin kontrast till bordet och ger en elegant touch till matgruppen.

En flexibel och funktionell lösning

LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit är inte bara snygg, utan också flexibel och funktionell. Bordet har en längd på 140 cm, vilket rymmer fyra personer bekvämt. Men om du behöver mer plats, kan du förlänga bordet upp till 220 cm med hjälp av två iläggsskivor som ingår i priset. På så sätt kan du anpassa bordet efter dina behov och få plats med upp till åtta personer vid bordet.

Stolarna är också lätta att flytta runt tack vare deras lätta vikt och smidiga form. Du kan stapla dem på varandra när du inte använder dem, vilket sparar utrymme i ditt matrum. Du kan också använda dem som extra sittplatser i andra rum, till exempel i vardagsrummet eller sovrummet.

Ett prisvärt alternativ

LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit är inte bara en vacker och praktisk matgrupp, utan också ett prisvärt alternativ. Just nu kan du köpa den för endast 3 995 kr på JYSK.se, vilket innebär att du sparar 23% jämfört med det ordinarie priset på 5 195 kr. Det är ett fantastiskt erbjudande som du inte vill missa om du vill förnya ditt matrum med en ny matgrupp.

Så vad väntar du på? Beställ din LINTRUP L140 + 4 ULSTRUP antracit idag och njut av många trevliga stunder vid bordet med familj och vänner. Du kan beställa den online och få den levererad hem till dig, eller hämta den i din närmaste JYSK-butik. Oavsett vad du väljer, kommer du inte att ångra ditt köp.

Bilder: JYSK.se