Varför du borde överväga att köpa en Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass

juli 14, 2023 0 Comments

Om du letar efter en madrass som kan ge dig en sval, lyxig och vilsam sömn, kanske du vill ta en närmare titt på Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass. Det är en av de mest avancerade och formbara madrasserna från Tempur, som är kända för sina tryckavlastande och rörelseabsorberande egenskaper. I den här artikeln ska vi berätta mer om vad som gör den här madrassen så speciell och varför du borde överväga att köpa den.

Vad är Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass?

Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass är en del av Tempurs nya Pro-kollektion, som består av två modeller: Pro Plus och Pro Luxe. Båda modellerna har ett helt nytt Tempur Advanced Material inuti, som avlastar 20% mer tryck än det tidigare Tempur Original Material, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin efter din kropp. Detta ger dig en ultimat komfort och stöd på en helt ny nivå.

Pro Plus-modellen har en madrasshöjd på 25 cm och är Tempurs bästsäljande modell. Den har mer Tempur-material inuti, vilket gör den mer formbar och anpassad till din kropp. Den finns i tre olika känslor: mjuk, medium och fast, så att du kan välja den som passar dig bäst.

Vad är det som gör den så sval?

En av de stora fördelarna med Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass är att den har ett lyxigt quiltat överdrag med SmartCool-teknologi. Detta innebär att överdraget har ett extra lager av Tempur-material quiltat i det, vilket ger det en extra mjuk och fluffig känsla. Dessutom har överdraget en innovativ teknologi som gör att det känns svalt vid beröring och hjälper till att reglera din kroppstemperatur under natten.

Överdraget är också avtagbart och tvättbart i 40°C, vilket gör det lätt att hålla det rent och fräscht. Om du vill ha ännu mer svalka kan du också kombinera madrassen med Tempurs svalkande kuddar och bäddmadrasser.

Var kan jag köpa den?

Om du är intresserad av att köpa en Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass kan du besöka Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm Madrass på Sova.se. Där kan du välja mellan olika storlekar och känslor, samt se priser och leveransalternativ. Du kan också läsa mer om madrassens egenskaper och skötselråd.

Sova.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av sängar, madrasser, kuddar och andra sovprodukter från välkända varumärken som Tempur, Carpe Diem Beds, Engmo Dun och många fler. De har ett brett sortiment av produkter för alla smaker och behov, samt ett team av experter som kan hjälpa dig att hitta din perfekta sovlösning.

Slutsats

Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass är en fantastisk madrass för dig som vill ha en sval, lyxig och vilsam sömn. Den har ett helt nytt Tempur Advanced Material som avlastar mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin efter din kropp. Den har också ett quiltat överdrag med SmartCool-teknologi som ger dig en extra mjuk och sval känsla. Du kan köpa den på Sova.se, där du kan välja mellan olika storlekar och känslor, samt se priser och leveransalternativ.

Om du vill veta mer om Tempur Pro Plus CoolQuilt 25cm madrass eller andra sovprodukter från Tempur, besök Sova.se eller kontakta deras kundservice. De hjälper dig gärna att hitta din drömmadrass!

Bilder från Tempur.se och Sova.se