Säng Phoenix Lux 160/180 Konstläder – En lyxig och bekväm säng för ditt sovrum

juli 15, 2023 0 Comments

Vill du ha en säng som är både elegant och skön att sova i? Då kan du inte missa sängen Phoenix Lux 160/180 Konstläder från Luxcasa. Det är en säng som har en modern design, hög kvalitet och ett förmånligt pris. Läs vidare för att få reda på mer om denna fantastiska säng!

Säng Phoenix Lux 160/180 Konstläder

Sängen Phoenix Lux 160/180 Konstläder är tillverkad av konstläder, ett material som är slitstarkt, lättskött och miljövänligt. Konstlädret ger sängen ett stilrent och lyxigt utseende, som passar in i de flesta sovrum. Sängen finns i två olika storlekar, 160 cm eller 180 cm i bredd, så att du kan välja den som passar dig bäst. Sängen har också en praktisk förvaringslåda under madrassen, där du kan förvara dina saker på ett smart och diskret sätt.

Men det som verkligen gör sängen Phoenix Lux 160/180 Konstläder speciell är dess komfort. Sängen har en högkvalitativ madrass med pocketfjädrar, som ger ett optimalt stöd för din kropp. Madrassen har också ett avtagbart och tvättbart överdrag, som håller den fräsch och hygienisk. Dessutom får du med två mjuka kuddar och en fluffig täcke, som gör din sömn ännu skönare.

Säng Phoenix Lux 160/180 Konstläder

Om du beställer sängen Phoenix Lux 160/180 Konstläder från Luxcasa får du den levererad hem till din dörr inom 2-5 arbetsdagar. Du får också fri frakt och fri retur, samt 14 dagars ångerrätt. Dessutom får du en garanti på 2 år, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Så vad väntar du på? Beställ sängen Phoenix Lux 160/180 Konstläder idag och njut av en underbar sömn varje natt. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder: luxcasa.se