Varför du ska välja en 24Sju Åhus kontinentalsäng

juli 18, 2023 0 Comments

Om du letar efter en ny säng som ger dig optimal komfort, stöd och kvalitet, kan du inte gå fel med en 24Sju Åhus kontinentalsäng. Denna säng är en av de mest populära modellerna från det svenska varumärket 24Sju, som har över 20 års erfarenhet av att tillverka sängar i högsta klass. I den här bloggposten ska vi berätta mer om vad som gör denna säng så speciell och varför du ska överväga att köpa den.

Vad är en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng är en typ av säng som består av tre lager: en bäddmadrass, en resårmadrass och en sängram. Bäddmadrassen är det översta lagret som du ligger på, och den kan vara gjord av olika material, såsom skum, latex eller memoryskum. Resårmadrassen är det mellersta lagret som ger stöd och fjädring till kroppen, och den kan ha olika typer av fjädrar, såsom pocketfjädrar eller bonellfjädrar. Sängramen är det nedersta lagret som ger stabilitet och hållbarhet till sängen, och den kan vara gjord av trä, metall eller annat material.

Vad är fördelarna med en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng har flera fördelar jämfört med andra typer av sängar, såsom ramsängar eller ställbara sängar. Några av dessa fördelar är:

  • En kontinentalsäng har ett tjockt och mjukt lager av bäddmadrass som ger en skön känsla när du lägger dig i sängen.
  • En kontinentalsäng har ett robust och flexibelt lager av resårmadrass som anpassar sig efter din kroppsform och vikt, och ger dig ett jämnt och ergonomiskt stöd.
  • En kontinentalsäng har ett elegant och modernt utseende som passar in i de flesta sovrum.
  • En kontinentalsäng har ett brett utbud av storlekar, färger, tyger och tillbehör att välja mellan, så att du kan skapa din drömsäng.

Vad är speciellt med en 24Sju Åhus kontinentalsäng?

En 24Sju Åhus kontinentalsäng är inte bara en vanlig kontinentalsäng. Det är en säng som har designats med omsorg och kvalitet i åtanke, för att ge dig den bästa möjliga sömnupplevelsen. Några av de unika egenskaperna hos denna säng är:

  • En 24Sju Åhus kontinentalsäng har en exklusiv bäddmadrass som är gjord av naturlatex och bomullsvadd. Naturlatex är ett miljövänligt och allergivänligt material som andas väl och håller sig fräscht länge. Bomullsvadd är ett mjukt och luftigt material som ger extra komfort och värme.
  • En 24Sju Åhus kontinentalsäng har en högkvalitativ resårmadrass som har dubbla lager av pocketfjädrar. Pocketfjädrar är individuellt inkapslade fjädrar som rör sig oberoende av varandra, vilket ger en optimal anpassning till kroppen och minskar tryckpunkterna. Dubbla lager innebär att det finns två nivåer av pocketfjädrar i resårmadrassen, vilket ger extra stöd och komfort.
  • En 24Sju Åhus kontinentalsäng har en stabil och snygg sängram som är gjord av massivt trä. Trä är ett naturligt och hållbart material som ger en varm och hemtrevlig känsla till sovrummet. Sängramen har också fyra ben som är justerbara i höjd, så att du kan anpassa sängens höjd efter dina behov.
  • En 24Sju Åhus kontinentalsäng har ett vackert och slitstarkt tyg som täcker hela sängen. Tyget är av hög kvalitet och finns i flera olika färger att välja mellan, såsom grå, beige, blå eller grön. Tyget är också avtagbart och tvättbart, vilket gör det enkelt att hålla sängen ren och fräsch.

Var kan du köpa en 24Sju Åhus kontinentalsäng?

Om du är intresserad av att köpa en 24Sju Åhus kontinentalsäng, kan du besöka SOVA, som är en av Sveriges ledande sängbutiker. På SOVA kan du hitta ett stort utbud av 24Sju sängar, samt andra produkter som kuddar, täcken, lakan och överkast. Du kan också få professionell rådgivning från deras kunniga personal, som kan hjälpa dig att hitta den säng som passar dig bäst. Du kan också beställa din säng online och få den levererad hem till dig inom några dagar.

Slutsats

En 24Sju Åhus kontinentalsäng är en perfekt säng för dig som vill ha en skön, stödjande och kvalitativ säng som ger dig en god natts sömn. Denna säng har flera unika egenskaper som gör den till en av de bästa kontinentalsängarna på marknaden. Om du vill veta mer om denna säng eller beställa den, kan du besöka SOVA:s hemsida eller butik idag.

Bildkällor: SOVA.se