Stretchfrottelakan Thea: ett mjukt och skönt lakan för din säng

juli 20, 2023 0 Comments

Om du letar efter ett lakan som är bekvämt att ligga på och som håller länge, kan du överväga att köpa ett stretchfrottelakan. Stretchfrotté är ett material som består av bomull och polyester, och som har en frottéliknande yta som är mjuk och skön mot huden. Stretchfrotté har också den fördelen att det är elastiskt och anpassar sig efter madrassen, så att lakanet sitter snyggt och slätt på sängen.

En av de bästa stretchfrottelakanen på marknaden är Stretchfrottelakan Thea från JYSK. Detta lakan har en hög kvalitet och en fin design, och finns i flera olika färger och storlekar. I den här artikeln ska vi berätta mer om varför du ska välja Stretchfrottelakan Thea för din säng.

Vad är Stretchfrottelakan Thea?

Stretchfrottelakan Thea är ett formsytt lakan som passar till madrasser med en tjocklek på upp till 35 cm. Det är tillverkat av 80% bomull och 20% polyester, vilket ger det en vikt på 160 g/m2. Bomullen gör lakanet mjukt och behagligt, medan polyester gör det slitstarkt och elastiskt. Lakanet har en resår runt om som gör det enkelt att dra på madrassen och hålla det på plats.

Stretchfrottelakan Thea finns i flera olika färger, såsom vit, grå, blå, rosa och grön. Du kan välja den färg som passar bäst till din sängklädsel och ditt sovrum. Lakanet finns också i flera olika storlekar, såsom 90x200x35 cm, 105x200x35 cm, 120x200x35 cm, 140x200x35 cm, 160x200x35 cm och 180x200x35 cm. Du kan alltså hitta ett lakan som passar till din madrass oavsett om du har en enkelsäng, en halv-dubbelsäng eller en dubbelsäng.

Hur sköter du om Stretchfrottelakan Thea?

Stretchfrottelakan Thea är ett lättskött lakan som du kan tvätta i maskin på upp till 60 grader. Du kan också torktumla det på låg temperatur om du vill ha det extra mjukt. Du behöver inte stryka lakanet eftersom det är stretchigt och slättar ut sig själv när du drar på det på madrassen. Du bör dock undvika att bleka eller kemtvätta lakanet, eftersom det kan skada materialet och färgen.

För att förlänga lakanets livslängd bör du följa tvättråden som finns på etiketten. Du bör också vädra lakanet regelbundet för att hålla det fräscht och hygieniskt. Om du vill byta ut ditt lakan kan du lätt ta av det från madrassen tack vare resåren, och vika ihop det för förvaring.

Var kan du köpa Stretchfrottelakan Thea?

Om du är intresserad av att köpa Stretchfrottelakan Thea kan du beställa det online från JYSKs hemsida. Där kan du se alla färger och storlekar som finns tillgängliga, samt läsa mer om produkten och se kundrecensioner. Du kan också välja om du vill få lakanet levererat hem till dig eller hämta det i en av JYSKs butiker.

Stretchfrottelakan Thea kostar mellan 99 kr och 149 kr beroende på storlek. Det är ett mycket prisvärt lakan med tanke på den höga kvaliteten och den fina designen. Om du vill göra ett ännu bättre fynd kan du hålla utkik efter JYSKs erbjudanden och rabatter, som ofta gäller för sängkläder och andra hemtextilier.

Sammanfattning

Stretchfrottelakan Thea är ett utmärkt val för dig som vill ha ett mjukt och skönt lakan för din säng. Det är ett formsytt lakan i stretchfrotté som passar till madrasser med en tjocklek på upp till 35 cm. Det har en resår runt om som gör det enkelt att dra på och av, och som håller det snyggt och slätt på sängen. Det finns i flera olika färger och storlekar, så att du kan hitta ett lakan som matchar din sängklädsel och ditt sovrum. Det är också ett lättskött lakan som du kan tvätta i maskin på upp till 60 grader, och som inte behöver strykas. Du kan beställa Stretchfrottelakan Thea online från JYSKs hemsida, eller köpa det i en av deras butiker.

Om du vill ge din säng ett lyft med ett nytt och fint lakan, rekommenderar vi dig att prova Stretchfrottelakan Thea. Det är ett lakan som kommer att ge dig många sköna nätter och drömmar.

Bildkälla: JYSK.se