Varför du borde välja Cape sangkappa

juli 20, 2023 0 Comments

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt sovrum utan att behöva byta ut hela sängen, kan en sangkappa vara en perfekt lösning. En sangkappa är ett tygstycke som täcker sängens ben och ramar in madrassen, vilket ger ett elegant och enhetligt utseende. En sangkappa kan också skydda sängen från damm och smuts, samt dölja eventuella förvaringslådor eller annat som du vill ha under sängen.

En av de bästa sangkapporna på marknaden är Cape sangkappa från Mio. Cape är en modern och stilren sangkappa som passar de flesta sängar och sovrum. Den är tillverkad av ett slitstarkt och skrynkelfritt tyg som är lätt att tvätta och håller formen länge. Cape finns i flera olika färger, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning.

Cape sangkappa är enkel att montera på sängen. Du behöver bara dra den över sängens ben och justera den så att den sitter jämnt och fint. Du kan också välja om du vill ha en sangkappa med eller utan hörnsprund, beroende på om du har en kontinentalsäng eller en ramsäng. En sangkappa med hörnsprund har ett litet snitt i hörnen, så att den inte hindrar sängens ben från att synas.

Cape sangkappa är inte bara praktisk och snygg, utan också prisvärd. Du kan köpa den för endast 799 kr på Mio.se, eller besöka någon av Mios butiker för att se den i verkligheten. Om du beställer online får du dessutom fri frakt och fri retur, samt möjlighet att betala med Klarna eller Swish. Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv och din säng med en ny Cape sangkappa idag!

Källa: Bilder från Mio.se