Roma Family kontinentalsäng – en dröm för hela familjen

juli 21, 2023 0 Comments

Om du letar efter en säng som passar både dig och din familj, är Roma Family kontinentalsäng ett utmärkt val. Den har en hög komfort, en elegant design och en praktisk funktion som gör den till en dröm för hela familjen.

Roma Family kontinentalsäng består av tre delar: en bottenram, en resårmadrass och en bäddmadrass. Bottenramen är tillverkad av massivt trä och har fyra stabila ben. Resårmadrassen har pocketfjädrar som ger ett individuellt stöd för varje kroppsdel. Bäddmadrassen är av typen Memory Foam, som formar sig efter din kropp och ger en skön avlastning för tryckpunkter.

Det som gör Roma Family kontinentalsäng unik är att du kan välja mellan olika storlekar, färger och komfortnivåer. Du kan anpassa sängen efter dina egna behov och önskemål, så att du får den perfekta sängen för dig. Du kan också välja mellan olika typer av klädsel, som är avtagbar och tvättbar.

Men det bästa med Roma Family kontinentalsäng är att den har en smart funktion som gör den till en familjesäng. Du kan nämligen dra ut en extra säng från bottenramen, som du kan använda när du har gäster eller när barnen vill sova i samma rum. Den extra sängen har samma höga kvalitet som den stora sängen, och du kan välja mellan olika storlekar på den också.

Med Roma Family kontinentalsäng får du alltså en säng som är både bekväm, snygg och funktionell. Du får en säng som passar hela familjen, oavsett om ni vill sova tillsammans eller var för sig. Du får en säng som ger dig en god natts sömn, varje natt.

Om du vill veta mer om Roma Family kontinentalsäng, eller beställa den online, kan du klicka på Roma Family kontinentalsäng. Där hittar du också fler bilder och detaljer om sängen.

Bildkälla: Mio.se