Varför du borde välja Mille Notti Fiore blommigt örngott

juli 22, 2023 0 Comments

Om du letar efter ett nytt örngott som är både vackert och skönt att sova på, kan du inte gå fel med Mille Notti Fiore blommigt örngott. Detta örngott är tillverkat av en blandning av 50% bomull och 50% lyocell (TENCEL), vilket ger en mjuk och krispig känsla för sängkläderna. Lyocell är ett miljövänligt material som är gjort av träfiber och har samma fina egenskaper som bomull, men med mindre vatten- och energiförbrukning.

Mille Notti Fiore blommigt örngott har ett romantiskt blommönster som för tankarna till en sommaräng. Det har en färgad bakgrund med vitt blommönster tryckt ovanpå, vilket ger en fräsch och elegant look. Örngottet har också en dekorativ 3 cm bred vinge som ramar in kudden och en praktisk omlottstängning på baksidan. Örngottet är tillverkat i Portugal och har en trådtäthet på 300 tc, vilket innebär att det är tätt vävt och håller hög kvalitet.

Mille Notti Fiore blommigt örngott passar utmärkt året runt, men kanske extra bra på sommaren eller för dig som lätt blir varm när du sover. Det ger en härligt krispig känsla och många förknippar det med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Mille Notti har tillverkat sängkläder i percale i över 25 år och levererar dem till flera förstklassiga hotell runtom i världen.

Om du vill skämma bort dig själv med ett nytt örngott som är både vackert och skönt att sova på, kan du beställa Mille Notti Fiore blommigt örngott från SOVA. Örngottet finns i flera storlekar och färger, så du kan välja den som passar dig bäst. Du kan också matcha det med ett liknande påslakan som säljs separat. SOVA erbjuder snabb leverans, fri frakt över 500 kr och 365 dagars öppet köp.

Beställ ditt Mille Notti Fiore blommigt örngott idag och upplev skillnaden!

Bilderna i detta blogginlägg kommer från www.mille-notti.com och www.sova.se.