Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit: En praktisk och snygg förvaringslösning

juli 26, 2023 0 Comments

Om du letar efter en byrå som är både funktionell och stilren, kan du inte gå fel med Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit från JYSK. Den här byrån har ett modernt och minimalistiskt utseende som passar in i de flesta hem. Den har också gott om plats för att förvara dina kläder, böcker, papper eller andra saker som du vill ha ordning på.

Byrån är tillverkad av träfiberskiva med melaminbeläggning, vilket gör den slitstark, reptålig och lätt att rengöra. Den har fyra lådor med fullt utdrag och lådstopp, så att du enkelt kan komma åt dina saker utan att riskera att dra ut lådan för långt. Lådorna har också plasthandtag som är bekväma att greppa. På höger sida av byrån finns en dörr som öppnar upp till ett skåp med en hylla, där du kan förvara större eller mer skrymmande föremål. Dörren har ett gångjärn av metall som är hållbart och smidigt. Byrån står på fyra ben av plast som ger den ett luftigt och elegant intryck.

Byrån har en ljus och neutral färgkombination av ek och vit, som ger den ett fräscht och modernt utseende. Den passar bra i sovrummet, vardagsrummet, hallen eller kontoret, och kan matchas med andra möbler i samma serie från JYSK. Byrån har måtten B79 x H89 x D36 cm och väger 31,8 kg. Den levereras omonterad, men du kan enkelt följa den medföljande monteringsanvisningen för att sätta ihop den själv.

Om du vill köpa Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit eller läsa mer om den, kan du klicka på länken nedan för att komma till JYSKs webbplats. Där kan du också se fler bilder, läsa kundrecensioner och jämföra priser. Du kan också välja mellan olika leveransalternativ, antingen få din beställning skickad till din närmaste JYSK-butik eller direkt hem till dig med hemleverans.

Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit

Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit är en praktisk och snygg förvaringslösning som ger dig mer ordning och reda i ditt hem. Den har ett modernt och minimalistiskt utseende som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är också tillverkad av kvalitetsmaterial som är slitstarka, reptåliga och lätta att rengöra. Om du vill ha en byrå som är både funktionell och stilren, kan du inte gå fel med Byrå JENSLEV 4 lådor 1 dörr ek/vit från JYSK.

Bilder: JYSK