Washologi Passion Linnevatten – ett sätt att fräscha upp dina textilier

juli 26, 2023 0 Comments

Har du någonsin önskat att du kunde ge dina kläder, sängkläder och handdukar en nytvättad känsla utan att behöva tvätta dem varje gång? Då kan linnevatten vara något för dig. Linnevatten är en doftspray som du kan använda för att spraya dina textilier och ge dem en fräsch och behaglig doft. Det minskar också statisk elektricitet och fungerar på alla material, bara du sprayar en bit ifrån på sidenmaterial för att undvika vattenfläckar. Du kan använda linnevatten efter strykning eller ångning, eller bara när du vill fräscha upp dina textilier mellan tvättarna.

Det finns många olika märken och dofter av linnevatten på marknaden, men ett som vi gillar särskilt mycket är Washologi Passion Linnevatten från det svenska företaget Washologi. Washologi är ett märke som har miljön i fokus och använder naturliga extrakt i sina parfymer och inga färgämnen i sina produkter. De har också ett brett sortiment av tvättmedel, mjukmedel, ljus och diffusers som alla har härliga dofter inspirerade av naturen.

Washologi Passion Linnevatten har en mild, blommig doft med lätta citrus-inslag av frangipani. Frangipani är en tropisk blomma som också kallas plumeria och har en söt och exotisk doft som påminner om semester och sol. Washologi Passion Linnevatten passar perfekt för att ge dina textilier en sensuell och frodig doft som får dig att drömma dig bort till varmare breddgrader.

Washologi Passion Linnevatten finns i två storlekar: 100 ml och 750 ml. Den mindre flaskan är perfekt att ha med sig på resan eller i väskan, medan den större flaskan räcker länge hemma. Du kan köpa Washologi Passion Linnevatten online på Washologis hemsida eller hos Sova, som är en av Sveriges ledande butiker för sängar och sängkläder.

Washologi Passion Linnevatten

Om du vill prova Washologi Passion Linnevatten kan du beställa det hos Sova för endast 89 kr för 100 ml eller 179 kr för 750 ml. Sova erbjuder fri frakt vid köp över 500 kr och levererar inom 2-5 arbetsdagar. Du kan också betala med Klarna inom 30 dagar om du vill. Sova har ett stort utbud av andra produkter för badrummet, såsom handdukar, badrockar, tvålar, schampo och balsam. Du kan också hitta allt du behöver för att skapa ett mysigt och bekvämt sovrum, såsom sängar, madrasser, kuddar, täcken, påslakan, underlakan och plädar.

Om du vill veta mer om Washologi Passion Linnevatten eller andra produkter från Washologi kan du besöka deras hemsida eller följa dem på Instagram. Där kan du också hitta tips och inspiration för hur du kan tvätta och vårda dina textilier på ett miljövänligt och doftande sätt.

Vi hoppas att du har fått lust att prova Washologi Passion Linnevatten och att du kommer att njuta av den härliga doften av frangipani. Om du gör det, glöm inte att dela med dig av din upplevelse i kommentarerna eller på sociala medier. Vi älskar att höra från våra läsare!

Källa för bilderna: Washologi och Sova