Hallmöbel Belle – En stilren och praktisk lösning för din hall

juli 27, 2023 0 Comments

Om du letar efter en hallmöbel som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med hallmöbel Belle från Jysk. Den har en modern och minimalistisk design som passar in i de flesta hem, och erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina skor, jackor, väskor och andra tillbehör.

Hallmöbel Belle består av en skohylla, en klädhängare och en spegel. Skohyllan har två hyllplan där du kan ställa upp till 12 par skor, och en låda där du kan förvara nycklar, handskar, mössor eller annat smått och gott. Klädhängaren har fem krokar där du kan hänga dina ytterkläder, och en hylla ovanför där du kan placera hattar, väskor eller korgar. Spegeln är perfekt för att kolla din outfit innan du går ut, och ger också ett ljusare intryck i hallen.

Hallmöbel Belle är tillverkad av vitlackerad MDF och ekfaner, vilket ger den en elegant och naturlig look. Den har också en stabil konstruktion som tål vardagligt slitage. Hallmöbeln är 80 cm bred, 190 cm hög och 30 cm djup, vilket gör den lämplig för mindre eller medelstora hallar. Den är också enkel att montera med hjälp av den medföljande bruksanvisningen.

Om du vill göra din hall mer inbjudande och organiserad, kan du beställa hallmöbel Belle online på Hallmöbel Belle 80×190 vit/ek eller besöka någon av Jysks butiker. Du kan också kombinera hallmöbeln med andra produkter från Belle-serien, som till exempel ett skoskåp, ett sidobord eller ett soffbord. På så sätt kan du skapa en enhetlig och harmonisk stil i ditt hem.

Bilder: Jysk.se