Madison 3-sits soffa med divan höger: En elegant och bekväm soffa för ditt vardagsrum

augusti 4, 2023 0 Comments

Om du letar efter en soffa som kombinerar stil, komfort och kvalitet, är Madison 3-sits soffa med divan höger ett utmärkt val. Den här soffan har en modern design med rena linjer, mjuka former och snygga detaljer. Den har också en rymlig divan som ger dig extra plats att sträcka ut dig eller mysa med någon.

Madison 3-sits soffa med divan höger är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och komfort. Soffans stomme är gjord av massivt trä och plywood, med nosagfjädrar i sitsen och zigzagfjädrar i ryggen. Soffans dynor är fyllda med kallskum och fibervadd, vilket ger en fast men skön känsla. Soffans klädsel är avtagbar och tvättbar, så du kan hålla den fräsch och ren.

Madison 3-sits soffa med divan höger finns i flera olika färger och tyger, så du kan välja den som passar bäst till din inredning. Du kan också välja mellan olika ben i trä eller metall, samt olika armstöd i rundad eller rak form. Soffan har en bredd på 290 cm, ett djup på 95/160 cm och en höjd på 85 cm. Divanen är placerad på höger sida när du står framför soffan.

Madison 3-sits soffa med divan höger

Om du vill ha en elegant och bekväm soffa för ditt vardagsrum, är Madison 3-sits soffa med divan höger ett perfekt alternativ. Den här soffan ger dig både utrymme och komfort, samt en modern och stilren look. Du kan beställa den online på Mio.se eller besöka någon av deras butiker för att se den i verkligheten. Skynda dig att beställa din Madison 3-sits soffa med divan höger idag, innan den tar slut!

Bildkälla: Mio.se