Barnsäng med madrass och förvaring Raccoon: En söt och praktisk säng för ditt barn

augusti 7, 2023 0 Comments

Om du letar efter en barnsäng som är både mysig och funktionell, kan du inte missa den här fina sängen från LuxCasa. Barnsäng med madrass och förvaring Raccoon är en säng som har allt ditt barn behöver för att sova gott och ha ordning på sina saker. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör den här sängen så speciell.

En säng med personlighet

Det första som fångar ögat är det söta motivet av en tvättbjörn som pryder huvudgaveln. Tvättbjörnen har ett leende ansikte och håller i ett hjärta, vilket ger sängen en charmig och vänlig utstrålning. Ditt barn kommer att älska att krypa ner i sängen tillsammans med sin nya kompis. Sängen har också en fin grå färg som passar in i de flesta barnrum.

En säng med komfort

Men det är inte bara utseendet som räknas. Sängen är också bekväm och ergonomisk, tack vare den medföljande madrassen som är tillverkad av högkvalitativt skum. Madrassen har en tjocklek på 7 cm och en hårdhet på 25 kg/m3, vilket ger ett bra stöd för barnets rygg och nacke. Madrassen har också ett avtagbart och tvättbart överdrag som är gjort av bomull och polyester, vilket gör det lätt att hålla den ren och fräsch.

En säng med förvaring

Sist men inte minst har sängen en smart förvaringslösning som hjälper dig att spara plats och organisera barnets leksaker, böcker eller kläder. Under madrassen finns en stor utdragbar låda som rymmer upp till 150 liter. Lådan har fyra hjul som gör det enkelt att dra ut den och in den igen. Lådan har också ett lock som skyddar innehållet från damm och smuts.

Var kan du köpa den här sängen?

Om du är intresserad av att köpa den här sängen kan du beställa den direkt från Barnsäng med madrass och förvaring Raccoon. Sängen kostar 1 999 kr och levereras inom 3-5 arbetsdagar. Du får också 12 månaders garanti på produkten, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Så vad väntar du på? Skäm bort ditt barn med en söt och praktisk säng som kommer att göra nattningen till ett nöje. Beställ din Barnsäng med madrass och förvaring Raccoon idag!

Bildkällor: LuxCasa.se