Servisuppsättning Briony 58 delar blå – en elegant och praktisk present

augusti 7, 2023 0 Comments

Om du letar efter en fin och användbar present till någon som gillar att duka upp ett vackert bord, kan du inte gå fel med servisuppsättningen Briony 58 delar blå från Luxcasa. Denna servis är tillverkad av högkvalitativt porslin och har ett elegant mönster i blått och vitt som passar till alla tillfällen. Servisen består av 58 delar som räcker till 12 personer, och innehåller följande:

  • 12 stora tallrikar (27 cm)
  • 12 mellanstora tallrikar (21 cm)
  • 12 små tallrikar (19 cm)
  • 12 skålar (14 cm)
  • 12 kaffekoppar (220 ml)
  • 12 kaffefat (15 cm)
  • 1 sockerskål (300 ml)
  • 1 gräddkanna (250 ml)

Servisen är både mikrovågs- och diskmaskinssäker, så du behöver inte oroa dig för att den ska skadas av värme eller vatten. Dessutom är den mycket slitstark och tål stötar och repor. Servisen levereras i en snygg presentförpackning som skyddar den under transporten och gör den lätt att ge bort.

Servisuppsättningen Briony 58 delar blå är en perfekt present för bröllop, inflyttning, jubileum eller födelsedag. Den kommer att glädja mottagaren med sin elegans och funktionalitet, och göra varje måltid till en fest. Om du vill beställa denna fantastiska servis, kan du klicka på Servisuppsättning Briony 58 delar blå för att komma till Luxcasas hemsida.

Servisuppsättning Briony 58 delar blå

Du kan beställa servisuppsättningen Briony 58 delar blå från Luxcasa för endast 2 999 kr, vilket är ett mycket bra pris för en sådan kvalitetsprodukt. Leveransen är gratis inom Sverige, och du får din beställning inom 3-5 arbetsdagar. Du kan betala med kort, faktura, delbetalning eller Swish. Om du av någon anledning inte är nöjd med din servis, kan du returnera den inom 14 dagar och få pengarna tillbaka.

Luxcasa är en svensk webbutik som erbjuder ett brett sortiment av heminredning, möbler, belysning, textilier och köksartiklar. De har ett fokus på kvalitet, design och hållbarhet, och samarbetar med flera kända varumärken som Bloomingville, House Doctor, Nordal och Madam Stoltz. Hos Luxcasa hittar du allt du behöver för att skapa ett vackert och trivsamt hem.

Om du vill se mer av Luxcasas produkter, kan du besöka deras hemsida . Du kan också följa dem på sociala medier som Facebook, Instagram och Pinterest för att få inspiration och tips om de senaste trenderna inom heminredning. Luxcasa har även en blogg där de delar med sig av sina tankar och idéer om hur man kan förbättra sitt hem.

Servisuppsättning Briony 58 delar blå är bara ett exempel på de många fina produkter som Luxcasa har att erbjuda. Om du vill ge någon en present som de kommer att uppskatta och använda i många år framöver, ska du definitivt ta en titt på deras webbutik. Du kommer inte att ångra dig!

Bilderna i detta blogginlägg är hämtade från Luxcasas hemsida.