Komplett kontinentalsängspaket Alegra Premium Lux med förvaring och LED-belysning

augusti 8, 2023 0 Comments

Vill du ha en säng som är både bekväm och praktisk? Då är Alegra Premium Lux med förvaring och LED-belysning det perfekta valet för dig. Detta är en komplett kontinentalsängspaket som består av en kontinentalsäng, en bäddmadrass, ett sänggavel, ett överkast, två kuddar och två sängbord. Allt du behöver för att skapa en lyxig och mysig sovrumsmiljö.

Alegra Premium Lux är en kontinentalsäng av hög kvalitet som ger dig optimal komfort och stöd. Sängen har tre lager av madrasser: en pocketfjädrad bottenmadrass, en pocketfjädrad mellanmadrass och en bäddmadrass i memoryskum. Tillsammans bildar de en skön och anpassningsbar liggyta som följer din kroppsform och avlastar dina tryckpunkter. Sängen har också ett smart förvaringssystem under bottenmadrassen, där du kan förvara dina saker på ett smidigt och diskret sätt. Förvaringsutrymmet är uppdelat i fyra delar som du kan öppna med hjälp av gasfjädrar.

En annan unik egenskap hos Alegra Premium Lux är LED-belysningen som finns på både sänggaveln och sängborden. LED-lamporna ger ett behagligt ljus som du kan justera i styrka och färg med hjälp av en fjärrkontroll. Du kan välja mellan 16 olika färger och fyra olika ljuslägen: fast, blinkande, pulserande eller övergång. LED-belysningen skapar en härlig atmosfär i ditt sovrum och gör det lättare att läsa eller titta på TV på kvällen.

Alegra Premium Lux är inte bara en funktionell säng, utan också en elegant möbel som passar in i de flesta inredningsstilar. Sängen är klädd i konstläder av hög kvalitet, som är slitstarkt, lättskött och mjukt mot huden. Du kan välja mellan tre olika färger: svart, vit eller grå. Sänggaveln har ett stilrent design med rutmönster och knappar, som ger sängen ett klassiskt och sofistikerat utseende. Sängborden har en modern design med glasplattor och metallben, som ger sängen ett luftigt och elegant intryck.

Om du vill göra din säng ännu mer personlig och bekväm, kan du komplettera den med det överkast och de kuddar som ingår i paketet. Överkastet är tillverkat av polyester och bomull, som är mjuka och slitstarka material. Överkastet har en vacker lyster och ett diskret mönster, som ger sängen ett lyxigt och inbjudande utseende. Kuddarna är fyllda med polyesterfiber, som är fluffiga och formbara. Kuddarna har också avtagbara överdrag i samma material som överkastet, som du kan tvätta vid behov.

Med Alegra Premium Lux får du alltså en komplett kontinentalsängspaket som ger dig både komfort, förvaring och belysning i ett. Detta är en säng som du kommer att älska att sova i varje natt, och som kommer att göra ditt sovrum till din favoritplats i hemmet.

Om du vill veta mer om Alegra Premium Lux eller beställa den online, kan du klicka på Komplett kontinentalsängspaket Alegra Premium Lux med förvaring och LED-belysning.

Komplett kontinentalsängspaket Alegra Premium Lux med förvaring och LED-belysning

Här är några av de viktigaste specifikationerna för Alegra Premium Lux:

  • Storlek: 160×200 cm eller 180×200 cm
  • Höjd: 60 cm (inklusive bäddmadrass)
  • Färg: Svart, vit eller grå
  • Material: Konstläder, pocketfjädrar, memoryskum, polyester, bomull, glas och metall
  • Förvaring: Ja, under bottenmadrassen
  • LED-belysning: Ja, på sänggaveln och sängborden
  • Överkast: Ja, i samma färg som sängen
  • Kuddar: Ja, två stycken i samma färg och material som överkastet
  • Pris: 14 995 kr (160 cm) eller 15 995 kr (180 cm)

Bilderna i detta inlägg är hämtade från luxcasa.se.