Servisuppsättning Briony 58 delar blå: En elegant och praktisk servis för alla tillfällen

augusti 8, 2023 0 Comments

Om du letar efter en servis som är både vacker och funktionell, då är Servisuppsättning Briony 58 delar blå ett perfekt val för dig. Denna servis är tillverkad av högkvalitativt porslin som är slitstarkt, tåligt och lätt att rengöra. Servisen har ett klassiskt och tidlöst design med en vacker blå färg som passar till alla dukningar och stilar. Servisen består av 58 delar som räcker till 12 personer, så du kan bjuda in dina nära och kära till en härlig middag eller fest.

Servisuppsättning Briony 58 delar blå innehåller följande delar:

  • 12 stora tallrikar (27 cm)
  • 12 mindre tallrikar (20 cm)
  • 12 djupa tallrikar (22 cm)
  • 12 kaffekoppar (220 ml)
  • 12 kaffefat (15 cm)
  • 1 sockerskål (300 ml)
  • 1 gräddkanna (250 ml)
  • 1 stor skål (25 cm)
  • 1 stor uppläggningsfat (32 cm)
  • 1 såssnipa (450 ml)

Servisen är mikrovågsugn- och diskmaskinssäker, så du kan värma upp maten eller diska servisen utan problem. Servisen är också ugnssäker upp till 200°C, så du kan använda den för att gratinera eller hålla maten varm i ugnen. Servisen är dessutom frys- och kylskåpssäker, så du kan förvara maten i den utan att behöva byta behållare.

Servisuppsättning Briony 58 delar blå är en servis som passar till alla typer av mat och dryck, från frukost till middag, från kaffe till vin. Du kan servera allt från soppa till pasta, från smörgås till paj, från te till champagne med denna servis. Servisen är också idealisk för att skapa en elegant och inbjudande atmosfär på bordet, oavsett om det är en vardaglig måltid eller en speciell fest. Servisen har en harmonisk och lugnande färg som ger en känsla av frid och lycka. Servisen har också en fin lyster och glans som ger den ett exklusivt och lyxigt utseende.

Servisuppsättning Briony 58 delar blå är en servis som du kommer att älska att använda och visa upp i ditt hem. Det är en servis som kommer att imponera på dina gäster och få dem att känna sig välkomna och omhändertagna. Det är en servis som kommer att förgylla din dag med sin skönhet och praktikalitet. Det är en servis som du inte vill missa!

Du kan beställa Servisuppsättning Briony 58 delar blå på Luxcasa.se, där du hittar fler fantastiska produkter för ditt hem. Luxcasa.se erbjuder snabb leverans, fri frakt över 500 kr, öppet köp i 14 dagar och säker betalning. Skynda dig att beställa din servis idag, innan den tar slut!

Bildkällor: Luxcasa.se