Gästhandduk KARLSTAD 30×50 vit – en perfekt present till dina gäster

augusti 11, 2023 0 Comments

Har du någonsin funderat på vad du ska ge till dina gäster som ett litet tack för att de kommit och hälsat på dig? Eller kanske vill du bara skämma bort dem med något extra fint i badrummet? Då har vi ett tips för dig: Gästhandduk KARLSTAD 30×50 vit från JYSK. Det är en mjuk och skön handduk i 100% bomull som passar perfekt för att torka händerna eller ansiktet efter en dusch eller ett bad. Handduken har en elegant och enkel design i vitt som passar in i alla badrum. Dessutom är den certifierad av STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket innebär att den inte innehåller några skadliga ämnen för dig eller miljön.

Gästhandduk KARLSTAD 30×50 vit är inte bara en praktisk och snygg handduk, utan också en prisvärd sådan. Just nu kan du köpa den för endast 13,50 kronor per styck på JYSK.se, vilket är 41% billigare än det ordinarie priset på 22,95 kronor. Det är ett riktigt fynd som du inte vill missa! Du kan beställa handduken online och hämta den gratis i din närmaste JYSK-butik, eller få den levererad hem till dörren med hemleverans. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer du att få en snabb och smidig service från JYSK.

Om du vill göra din gästhandduk ännu mer personlig, kan du också brodera den med ditt eller din gästs namn, initialer eller något annat roligt. Det är ett enkelt sätt att visa din uppskattning och omtanke för dina gäster, och samtidigt ge dem något att minnas dig med. Du kan antingen göra det själv om du har lite tid och talang, eller lämna in handduken till någon som erbjuder brodyrservice. Det finns många olika färger, stilar och mönster att välja mellan, så du kan hitta något som passar din smak och stil.

Om du vill se hur Gästhandduk KARLSTAD 30×50 vit ser ut i verkligheten, kan du klicka på länken nedan för att se en bild av den. Du kan också läsa mer om handduken och beställa den direkt på JYSK:s hemsida. Skynda dig innan kampanjen tar slut!

Gästhandduk KARLSTAD 30×50 vit

Källa: JYSK.se