Stolklädsel Set Lustros – Ett snyggt och praktiskt sätt att förnya dina stolar

augusti 11, 2023 0 Comments

Har du tröttnat på dina gamla stolar? Vill du ge dem ett nytt utseende utan att behöva köpa nya möbler? Då kan du prova stolklädsel set Lustros från Luxcasa. Det är ett enkelt och billigt sätt att förvandla dina stolar till något helt nytt.

Stolklädsel set Lustros består av fyra delar: en sits, en rygg, två armstöd och ett band. Du kan välja mellan fyra olika färger: beige, grå, svart och vit. Du kan också mixa och matcha färgerna för att skapa din egen stil. Stolklädseln är gjord av polyester och spandex, vilket gör den mjuk, stretchig och slitstark. Den passar de flesta stolar med måtten 45-56 x 38-45 x 38-45 cm.

Att använda stolklädsel set Lustros är väldigt enkelt. Du behöver bara dra över klädseln över stolen och fästa den med bandet under sitsen. Du kan justera klädseln så att den sitter perfekt på din stol. Om du vill tvätta klädseln kan du ta av den och maskintvätta den i 30 grader. Stolklädseln är skrynkelfri och behöver inte strykas.

Med stolklädsel set Lustros kan du ge dina stolar ett helt nytt utseende på nolltid. Du kan också skydda dem från smuts, fläckar och slitage. Stolklädseln är idealisk för hemmet, kontoret, restaurangen, festen eller andra tillfällen där du vill imponera på dina gäster. Du kan beställa stolklädsel set Lustros direkt från Luxcasa för endast 199 kr per set. Passa på att förnya dina stolar med denna eleganta och praktiska produkt!

Bildkällor: Luxcasa