Vinylvaxduk STRANDARVE 140 grå: En praktisk och snygg bordsskydd

augusti 17, 2023 0 Comments

Vill du skydda ditt bord från fläckar, repor och spill? Vill du också ge ditt hem en fräsch och modern look? Då är vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå ett perfekt val för dig!

Vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå är en vaxduk som har en PVC-beläggning på framsidan och en polypropylen-baksida. Den har ett vackert mönster av gröna blad på en grå bakgrund, som passar till många olika inredningsstilar. Den är 140 cm bred och säljs på metervara, så du kan välja hur lång du vill ha den.

Vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå har många fördelar jämfört med andra typer av bordstextilier. Här är några av dem:

  • Den är lätt att rengöra. Du behöver bara torka av den med en fuktig trasa, så är den som ny igen. Du slipper tvätta, bleka, stryka eller kemtvätta den.
  • Den är slitstark och hållbar. Den tål värme, fukt och slitage, så du kan använda den både inomhus och utomhus. Den har också ett STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifikat, vilket innebär att den inte innehåller skadliga nivåer av kemiska ämnen.
  • Den är dekorativ och trendig. Den har ett livligt och naturligt motiv, som ger ditt bord en personlig touch. Du kan matcha den med andra färger och accessoarer, eller låta den vara blickfånget i rummet.

Vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå är ett smart och stiligt sätt att förnya ditt hem utan att spendera mycket pengar. Du kan använda den till alla typer av bord, oavsett om det är ett matbord, ett soffbord, ett skrivbord eller ett sidobord. Du kan också klippa till den efter dina önskemål, eller sy kantband på den för att ge den en finare finish.

Om du vill köpa vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå, kan du göra det på JYSKs hemsida eller i din närmaste JYSK-butik. Priset är bara 70 kronor per meter, vilket är ett riktigt fynd! Men skynda dig, för den är endast tillgänglig så länge lagret räcker!

Klicka här för att se mer information om vinylvaxduken STRANDARVE 140 grå.

Vinylvaxduk STRANDARVE 140 grå

Material PVC beläggning
Framsida PVC
Baksida 100% polypropylen
Tvätt Nej
Blekning Använd ej blekmedel
Torktumling Får inte torktumlas
Strykning Kan inte strykas
Kemtvätt Tål ej kemtvätt
Instruktion Torka av med en fuktig trasa
Storlek Bredd: 140 cm
Vikt 265 g/m²
Utskriftsrapport 47 cm
Färgningssätt Tryckt
Tillbehör Tryckt
Färg Grå
Miljö-och hälsointyg STANDARD 100 by OEKO-TEX®
För kontakt med livsmedel Ja, endast torrvaror
Betyg 2.2 utav 5 stjärnor | Baserat på 15 internationella recensioner
Pris 70:- /meter
Tillgänglighet Endast i butik

Bildkälla: JYSK